vineri, 2 aprilie 2010

Colaborare MEGA PROTEINE

Un nou partener a decis sa se alature echipei care ma sprijina in demersul meu de a deveni un ciclist mai bun.Este vorba despre societatea Sc Vita Line Grup SRL , detinatoarea brandului MEGAPROTEINE si a magazinului online www.megaproteine.ro
De acum inainte de suplimentarea alimentatiei mele se va ocupa aceasta firma ,prin marcile comercializate(http://www.megaproteine.ro/producatori-suplimente-nutritive).
Experti de aici,impreuna cu nutritionistul si antrenorul care se ocupa de pregatirea mea, au ajuns la concluzia ca cel mai bine ar fi sa introducem in alimentatia mea zilnica doua tipuri de aminoacizi,tablete si lichizi, un concentrat proteic, creatina, glutamina, tribulus si ogama variata de vitamine.


ref="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi5RZ81dSP2H3JYb-HKayJiZ8uGrKynpcCeVFt2ar6hY9VTA_q7EQ-uU75k4rrRsRd37T0sl3mb0AedYL5qJ1ZwtgaLSHabo97XpIB3j5AUU3T6OoAbc6jelq73h346d3QeCdcEjWqQ1rP-/s1600/DSC06703.jpg">



In ceea ce priveste aminoacizii am optat pentru Dymatize Super Amino 4800 si pentru Dymatize Super Amino Liquid.Am recurs la aceasta combinatie de aminoacizi datorita vitezelor de absorbtie diferite a aminoacizilor lichizi fata de cei solizi.Pentru maximizarea efectelor exercitiului fizi,imediat dupa antrenament iau 50 de ml de aminoacizi ,urmand ca restul zilei sa mai iau 3 portii de aminoacizi tablete, portii repartizate intre mese.

Concentratul proteic pe care il folosesc este urmatorul: Gaspari Nutrition MyoFusion. De principiu il utilizez sub forma unui shake gigantic pe care il beau seara,inainte de culcare, pentru a beneficia cat mai mult de efectul anabolic al aminoacizilor care se elibereaza gradual in sange.

Creatina este Dymatize Creatine.Creatina este folosita in principal pe post de voluminizator al celulei musculare,insa nu acest efect este cel urmarit de mine.Aceasta are si proprietatea de a retine apa in tesuturi,lucru care ajuta la o imbunatatire a contractiei musculare,la evitarea riscului aparitiei crampelor si la o imbunatatire generala a rezistentei la efort.

Glutamina Dymatize Glutamine are rolul de a preveni catabolismul muscular si de a accelera refacerea in urma antrenamentelor zilnice.

Dymatize Trib-650 are ca efect eliberarea unei cantitati sporite de testosteron.

Vitaminele: Genesis Vitamin Pack , Genesis Super Anti-Oxidant Protective Complex , Vitalabs C-500 with Rose Hips trebuie sa asigure vitaminele si mineralele necesare dupa antrenamentele intense, precum si sa le substituie pe cele pierdute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu