sâmbătă, 5 iunie 2010

Suplimentarea alimentatiei vara

Cu ocazia incheierii contractului de sponsorizare cu Mega Proteine am prezentat o parte din produsele pe care le-am ales atunci in vederea suplimentarii alimentatiei pe durata antrenamentelor.
Atunci, fiind d'abia la inceputul primaverii si facand trecerea de la antrenamentele de alergare si sala la antrenamentele specifice ,am ales o serie de suplimente care sa ma ajute sa imi intru in forma.Am pus accentul pe aminoacizi si rezultatul a fost ok, nu am simtit sa se acumuleze prea multa oboseala in picioare.
Intre timp am reusit sa parcurg cateva mii de km la antrenamente si corpul incepe sa aiba alte nevoi pentru a trece cat mai usor peste uzura cauzata de antrenamente.
In urmatoarele doua luni voi folosi in continuare o combinatie de aminoacizi lichizi si capsule ( Dymatize Super Amino Liquid si Dymatize Super Amino 4800 ).Modul de administrare va fi acelasi,respectiv aminoacizi lichizi imediat dupa antrenament si 3 portii de aminoacizi capsule de-a lungul zilei.
De asemenea,tot pe parcursul intregii zile,impartite in mai multe portii, iau ON Salmon Oil , Vitalabs Vitamina E 400 , Vitalabs C-500 , Vitalabs Mega Min , ON ZMA , ON Super Antioxidants.Toate aceste vitamine,minerale si antioxidanti au un rol foarte important mai ales ca temperatura de afara tinde sa creasca din ce in ce mai mult,intensitatea antrenamentelor tinde si ea sa urce si ,de asemenea, cantitatea de minerale si vitamine pierdute in timpul efortului tinde sa se amplifice.
Cat timp sunt in sa obisnuiesc infulec un baton Dymatize Elite Gourmet pentru a nu ramane fara combustibil.
Seara,inainte de culcare, imi prepar un sake proteic din Muscle Asylum Project Freak Fix Muscle Whey .Aceasta este o formula anabolica extrem de concentrata.


Cu ocazia Turului Romaniei de anul acesta Sponser Romania se ocupa de furnizarea bauturilor energizante pe timpul etapei prin SPONSER LONG ENERGY ,iar imediat dupa trecera liniei de sosire o cutie de SPONSER Regeneration Competition te ajuta sa urci din nou in sa a doua zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu