duminică, 30 ianuarie 2011

Isostar si Mega Proteine sunt alaturi de mine si in 2011

Odata incheiat 2010, a sosit momentul sa concepem planul de atac pentru anul in curs.Primul pas firesc in acest demers a fost luarea legaturii cu vechii sponsori pentru a vedea daca ma voi bucura in continuare de sprijinul acestora.Spre bucuria mea energizantele şi suplimentele nutritive imi vor fi asigurate in continuare de catre Isostar si Mega Proteine.Saptamana aceasta am primit si primele produse necesare acestei perioade din pregatirea sezonului competitional.

Isostar mi-a oferit urmatoarele produse:

ISOSTAR HYDRATE & PERFORM, pudra pentru solutie de rehidratare si energizare, contine carbohidrati simpli si complecsi pentru a oferi energie in timpul efortului fizic si o combinatie de vitamine si minerale pentru un echilibru hidric si mineral.

ISOSTAR HIGH ENERGY BATON, baton dietetic energizant, bogat in carbohidrati si vitaminele B1, B2, B6, C, E si PP, cu numai 2g de grasime/baton. Vitaminele ajuta la compensarea pierderilor datorate efortului fizic si la asimilarea carbohidratilor.

ISOSTAR FAST HYDRATION POWETABS, tablete pentru solutie de rehidratare si energizare, cu continut redus de calorii (86 kcal/500ml). Imbogatit cu 3 vitamine si 4 minerale pentru un echilibru hidric si mineral, optimizand asimilarea carbohidratilor si recuperarea rapida dupa efort.

In ceea ce priveste suplimentele alimentare, am hotarat impreuna cu consultantii care activeaza la Mega Proteine sa ciclizam produsele folosite pentru a evita obisnuirea organismului cu cele vechi si pentru a obtine acea stare de soc de la inceputul curei.Ne-am oprit asupra:

Cytosport Muscle Milk Chocolate Banana Crunch
Muscle Milk te ajută să-ţi creşti masa musculară mai bine decât zerul sau creatina. Această creştere musculară este datorată faptului că Muscle Milk este primul produs modelat după cel mai bun produs anabolic - Laptele Mamar. În compoziţia laptelui uman există secrete de mult păstrate ale potenţialului de creştere musculară. După ani de cercetare, am descoperit aceste secrete. Am făcut un pas înainte şi am duplicat aceşti factori ai creşterii musculare din lapte în Muscle Milk. În timp ce laptele uman este un promotor important al creşterii, noi am găsit metode să îmbunătăţim aceşti factori pentru o sinteză musculară şi mai mare. De exemplu, am redus cantitaţile de lactoză şi grăsime şi am descoperit o cale de a extrage lipide din lapte care ajută la creşterea musculară. Laptele uman conţine, de asemenea, o gamă largă de proteine complexe, peptide şi aminoacizi care promovează creşterea musculară.
EVOPRO, un amestec de proteine şi aminoacizi, include aceste lucruri care sunt create de natură cu scopul precis de a stimula creşterea musculară la nivele mai mari. Aşadar EVOPRO este cea mai bună sursă de azot. Studiile arată că factorii de creştere din lapte pot activa receptorii creşterii în stare latentă din organism, chiar şi la adulţi. Aceşti receptori, care ajută la întărirea sistemului imunitar şi la creşterea bebeluşilor, sunt activaţi pentru a exercita metabolismul anabolic. Nu contează dacă ai 4 ani sau 44, aceşti receptori sunt gata să fie activaţi, iar Muscle Milk, care nu conţine lactoză, este cea mai bună cale pentru a o face.

Dymatize Trib-650 100 caps.
Conţine Tribulus Terrestris 650 mg. Odată cu înaintarea în vârstă, există posibilitatea ca producţia de testosteron şi de estrogen să scadă. Administrarea de Tribulus duce la o creştere a Hl şi a testosteronului liber. Tribulus acţionează la nivelul hipotalamusului sprijinind creşterea secreţiei hormonului luteinizant (dar nu şi HSF), conducând la o mărire a nivelului de testosteron.

ON Glycomaize
Este un produs pentru refacerea rezervelor de glicogen din muşchi. Conţine complex de carbohidraţi cu asimilare rapidă şi lentă pentru a putea fi absorbiţi cât mai repede de către muşchi şi eliberând energie pe o durată cât mai lungă de timp. GYCOMAIZE - furnizează rapid energie, ridică nivelul de glicogen din muşchi, conţine carbogen enzima digestivă pentru o mai bună asimilare.

ON ZMA
ZMA este o combinaţie puternică de zinc, magneziu şi vitamina B6. A fost demonstrat că aceste 3 elemente duc la creşterea musculaturii, puterii şi ajută la recuperare. ZMA ajută şi la îmbunătăţirea somnului.

ON Amino 2222 liquid
Amino 2222 liquid este o sursă excelentă de amino-acizi esenţiali şi non-esenţiali. Amino-acizii sunt consideraţi “materialele de construcţie ale muşchilor” şi ajută la menţinerea unei balanţe pozitive de azot, ceea ce este important în creşterea şi refacerea musculară după exerciţii intense.

ON Superior Amino 2222
Amino-acizii sunt “materialul de construcţie” al proteinelor. Optimum Nutrition Superior Amino 2222 oferă o gamă completă de 2222 mg amino-acizi de calitate superioară, inclusiv L-Ornithine şi L-Carnitină. Amino-acizii sunt substanţe organice care formează proteinele, acestea făcând parte din compoziţia muşchiului, alături de glicogen, glucoză, săruri şi apă. Prin urmare, introducerea amino-acizilor în organism formează proteine care intră în compoziţia muşchilor. Suplimentele care conţin amino-acizi sunt extrem de promovate, susţinând că acestea cresc masa musculară în timpul efectuării exerciţiilor cu greutăţi şi previn catabolismul( distrugerea) proteinelor în timpul exerciţiilor de forţă sau rezistenţa. Studiile efectuate pe suplimentele de proteine şi amino-acizi au demonstrat efecte benefice în creşterea de forţă şi masă musculară. Pentru creşterea masei musculare este benefică administrarea amino-acizilor înainte cu 15-20 minute de începerea antrenamentului la sala de forţă şi imediat după antrenament.

ISS Super Vitamin Pak
Acest produs oferă un spectru larg de vitamine şi minerale.

Fitness Fiber
Fitness Fiber este un supliment alimentar bogat în fibre.

Cytosport Monster Pump
Oxidul nitric reglează transmisiile dintre neuroni şi ajută la eliberarea hormonilor precum testosteronul şi hormonul de creştere. Suplimentele nutritive cu oxid nitric( monoxid de azot) permit o creştere dramatică a masei musculare, acesta fiind un puternic agent vasodilator.Monster Pump™ este cea mai recentă formulă creată să iţi dea forţă şi să pompeze muşchii în timpul antrenamentului. Amestecul exclusiv din patru nutrienţi conţinuţi de Monster Pump oferă antrenamente puternice pentru rezultate excepţionale.

MHP Glutamine-SR
Tehnologia Micro-Feed folosită în Glutamine-SR oferă posibilitatea fără precedent de utilizare a produsului în proporţie de 100%, maximizează efectele anabolice/ anticatabolice şi optimizează creşterea musculară şi recuperarea. Cercetările arată că numai 30% din cantitatea ingerată este transportată la ţesutul muscular, stomacul utilizând restul. Prin tehnologia Micro-Feed se protejează L-Glutamina în timp ce este transportată prin stomac şi creşte cantitatea transportată ţesutului muscular. De asemenea, creşte bio-disponibilitatea şi utilizarea lui prin aprovizionarea muşchilor timp de 12 ore. Glutamine-SR este bio-eficient şi cel mai puternic supliment cu Glutamină din lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu