miercuri, 3 august 2011

C.N.MTB Cross Country





In data de 17 iulie in statiunea de ski situata la cea mai inalta altitudine din Romania (aprox. 1400m), adica Paltinisul, s-au desfasurat, dupa patru ani de absenta, Campionatele Nationale de MountainBike, disciplina de Cross-Country Olimpic. In aceleasi weekend, dar sambata 16 iulie a fost organizat la Hunedoara si maratonul DHS Corvin la care mi-as fi dorit sa particip dar traseul din Paltinis a fost foarte tehnic de aceea am preferat sa raman pe el si sa il invat cat mai bine.

Traseul a avut o lungime de 5 km cu peste 200 m total ascensiune pe tur si foarte tehnic atat pe coborari cat si pe urcari. Am avut de parcurs in concurs 5 ture plus un startloop la inceput.Vremea a tinut cu noi iar traseul a fost uscat si afanat si a ramas asa chiar dupa ploaia marunta care a cazut inaintea cursei.

Duminica la ora 13 s-a dat startul Elitelor, dupa concursurile de amatori, juniori si fete. A fost un campionat extrem de disputat, pe un traseu tehnic si spectaculos. Chiar daca nu am prins o zi foarte buna si nu m-am simtit bine, cursa in sine mi-a placut la nebunie mai ales ca nu am cazut lucru care nu s-a intamplat acum 4 ani la Balcaniada cand eram mai mult pe jos decat pe bicicleta. Nu am reusit decat un loc 5 la aceste campionate, loc care nu ma multumeste dar nu poti prinde mereu zile bune.

Felicitari castigatorilor si tuturor care au alergat pe acest traseu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu