luni, 19 martie 2012

ISOSTAR...unul din cei mai puternici sponsori este alaturi de mine si in acest sezon


Nu cu foarte mult timp in urma am prelungit colaborarea cu unul din cei mai importanti sponsori ai mei... ISOSTAR
Echipa NUTRIVITA (unic importator al produselor ISOSTAR in Romania), m-a sustinut neconditionat din anul 2010 si ma asigura ca nu voi duce lipsa de nimic nici in acest sezon.Contractul de sponsorizare pe care tocmai l-am reinnoit este practic un semn al multumirii reciproce, ambele parti fiind multumite de colaborarea din anii trecuti. Sunt foarte bucuros deoarece acest parteneriat imi asigura tot necesarul de produse energizante de care am nevoie pe durata unui sezon competitional. Produsele care le folosesc cel mai des si imi usureaza munca atat la antrenamente cat si la concursuri le puteti vedea si citii despre ele mai jos.

Isostar Energy Gel Lemon 4x35g


Il folosesc cel mai des in concursuri si nu i-au startul fara cateva in buzunar.

Gel energizant pentru efort sportiv de medie si lunga durata. Efectul vasodilatator «Cardio Pump » permite cresterea rapida a aportului de oxigen si glucide in muschi. Datorita compozitiei sale pe baza de sirop de glucoza, asimilarea si digestia sunt rapide, inclusiv in eforturile intense.

ISOSTAR HYDRATE & PERFORM Lemon


Ma ajuta atat la antrenament cat si la concurs si nu ma urc pe bike fara sa-l am in bidon.

Pudra pentru solutie de rehidratare si energizare, contine carbohidrati simpli si complecsi pentru a oferi energie in timpul efortului fizic si o combinatie de vitamine si minerale pentru un echilibru hidric si mineral (recuperarea rapida dupa efort).Pudra vine ambalata in recipiente de 400 de grame, ceea ce din punctul meu de vedere e perfect deoarece nu ocupa foarte mult loc prin bagajul necesar deplasarilor pe la curse.De asemenea, imi place ca, spre deosebire de multe alte produse similare pe care le-am incercat, aromele de la bauturile energizante Isostar sunt destul de discrete si nu sunt deloc greu de asimilat atunci cand efortul depus tinde spre maxim.

ISOSTAR HIGH ENERGY BATON Multifruct


Il folosesc in egala masura la antrenamente si concursuri fiind foarte usor de mancat in orice conditii, ferindu-ma de surprizele neplacute care apar atunci cand nu te hidratezi.

Baton dietetic energizant, bogat in carbohidrati si vitaminele B1, B2, B6, C, E si PP, cu numai 2g de grasime/baton. Vitaminele ajuta la compensarea pierderilor datorate efortului fizic si la asimilarea carbohidratilor.Batoanele sunt indispensabile pe durata unui maraton lung sau intr-o cursa de fond de 200 de km deoarece efortul depus dureaza cateva ore bune si sunt necesare rezerve importante de energie pentru a reusi mentinerea unui ritm constant.

ISOSTAR FAST HYDRATION POWETABS ORANGE


Orice antrenament sau concurs se termina in fata unui pahar cu o tableta efervescenta care ma ajuta la o refacere mai rapida.

Tablete pentru solutie de rehidratare si energizare, cu continut redus de calorii (86 kcal/500ml). Imbogatit cu 3 vitamine si 4 minerale pentru un echilibru hidric si mineral, optimizand asimilarea carbohidratilor si recuperarea rapida dupa efort.
Mineralele si vitaminele continute previn aparitia crampelor si imbunatatesc contractia musculara.

Bidon Isostar 650ml


Probabil accesoriul nelipsit de pe bicicleta mea la orice antrenament sau concurs.

Bidon 650ml pentru prepararea bauturii izotonice. Forma ergonomica, usor de manevrat. Capac sport, anti-curgere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu