duminică, 9 februarie 2014

Daimon Wellness... Partenerul de care aveam nevoie


Daimon Wellness este cel mai nou partener ce mi se alatura in acest sezon si cu siguranta este unul din cei mai importanti. Spun asta deoarece perioada dintre sezoane este cea mai importanta pentru pregatirea noului sezon.
Daca pana acum antrenamentele de iarna se desfasurau in mare parte in aer liber si de cateva ori in diferite sali nu foarte bine dotate, din acest sezon am bucuria sa va anunt ca totul se schimba. Pregatirea din extrasezon se muta la cel mai mare si cunoscut complex sportiv din centrul Capitalei alfat in Parcul Tineretului si anume Daimon Wellness. Aici este locul perfect in care te poti bucura de toate facilitatile unui complex sportiv si poti alege dintr-o larga paleta de servicii premium in functie de preferinte, precum: piscina interioara, sala fitness, spinning, group fitness ( kangoo jumps, clase de tonifiere, interval-training, zumba, yoga, pilates si multe altele), masaj, sauna, precum si terenuri de fotbal sau tenis.

www.daimonclub.ro/wellness


Am ales sa imi fac antrenamentele aici deoarece, pe langa conditii excelente, te poti bucura de o comunitate mare de ciclisti amatori sau profesionisti care isi desfasoara pregatirea de iarna, si nu numai, la Daimon. Acesti oameni sunt cunoscatori ai sporului cu pedale, persoane cu care poti discuta diferite probleme legate de antrenamente sau ciclism, dar si impatimiti cu care poti face un pluton mare pentru a iesi la antrenamentele pe sosea. Vreau sa va spun ca printre acestia se numara si conducatorii acestui complex, fani si practicanti ai acestui sport, oameni ce nu rateaza nici o ocazie sa iasa cu bikeul.



Voi profita cat se poate de mult de aceasta colaborare si voi imbina ,in aceasta perioada, mersul la sala pentru pregatirea fizica generala cu innotul si diferitele exercitii de respiratie in bazinul acoperit pentru dezvoltatea capacitatii toracice.


In zilele cand temperatura din termometre va cobora foarte mult sub 0 grade nu ma voi da inapoi nici de la alergarea pe banda si antrenamentele la spinning.


Bineinteles ma voi rasfata ori de cate ori se poate cu o sauna si un masaj :).

Astfel, fie ca doresti sa te antrenezi din greu pentru un anumit obiectiv, fie vrei sa te mentii in forma prin sport, fie pur si simplu doresti sa te relaxezi intr-o oaza plina de verdeata si aer proaspat, Daimon Wellness este locul perfect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu