miercuri, 28 ianuarie 2015

Un nou sezon alaturi de GIANT... Ride life. Ride Giant


Dupa cum suna si titlul acestei postari, 2015 ma gaseste in continuare in cadrul echipei GIANT Team Romania alaturi de cativa rideri cunoscuti si un staff de exceptie. Acest lucru reprezinta prelungirea colaborarii cu unul din cei mai importanti sponsori cu care am lucrat pana in prezent si alaturi de care m-am bucurat de multe rezultate bune atat la sosea cat si la MTB.


Am ales sa merg pe partea de mountain bike impreuna cu aceasta echipa si in 2015 datorita colaborarii cat se poate de frumoasa din trecut, datorita materialelor de inalta calitate puse la dispozitie de aceast brand, datorita serviciilor bune de service si intretinere oferite cat si datorita atmosferei placute din sanul echipei.


Contractul de sponsorizare pe care l-am prelungit este practic un semn al multumirii reciproce, atat eu cat si reprezentantii Giant Romania fiind multumiti de colaborarea din trecut. Nu pot fi decat bucuros deoarece acest parteneriat imi asigura tot ce are nevoie un sportiv intr-un sezon competitional.


Multumesc Giant Team Romania pentru incredere si sprijin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu