luni, 12 decembrie 2016

Mos Craciun pentru copiii de la Oncologie


Va salut dragi prieteni!


Cu pasi repezi se apropie mult asteptatele Sarbatori de iarna. Dupa cum v-am obisnuit, in fiecare an organizam o iesire prin care incercam sa venim in ajutorul unor copii dezavantajati. Nu vom face exceptie nici in 2016, ca urmare va invitam la o iesire cu scop caritabil in Cernica. Prin aceasta tura dorim sa ne alaturam Asociatiei P.A.V.E.L, pentru a aduce zambetul pe chipul copiilor din cadrul Institutul Oncologic Fundeni .Pe blogul creat de Asociatia PAVEL, unde sunt postate scrisorile copiilor internati in Institutul Oncologic Fundeni Bucuresti. Cativa copii merg acasa de Craciun si il asteapta acolo pe Mosu', insa o mare parte raman in spital. De patru ani Mos Craciun ii viziteaza si se straduieste sa indeplineasca mormanul de dorinte gasite prin scrisori.

Aici gasiti toate scrisorile cu dorintele copiilor: https://scrisoridinspital.blogspot.ro/

Avem doua variante prin care putem sa ii ajutam pe copii:

1. Alegeti fiecare cate o scrisoare si trimiteti copilului cadoul dorit direct prin curier.

2. Ne vedem la tura organizata de Mtb Academy in Padurea Cernica unde puteti aduce cadorile la noi iar noi il vom livra copiilor. In acest caz puteti aduce si alte cadouri(hainute, incaltaminte, jucarii sau dulciuri) pe care le vom prelua, sorta si impartii copiilor din spital.

Varianta 1:

Va puteti alege o scrisoare si sa trimiteti cadoul prin curier. Scrisorile sunt de pe luna noiembrie si decembrie, in total 233. Va rugam sa lasati un comentariu in dreptul scrisoarii pe care ati ales-o pentru a evita trimiterea acelorasi lucruri de mai multe ori la acelasi copil. Daca apare scris sub scrisoare: UN COMENTARIU, intrati sa vedeti ce scrie si daca scrie RIDICAT, inseamna ca va trebui sa va alegeti alta scrisoare.

Pentru donatii de orice fel va rugam sa ne contactati la :
0740 396 163 / 0755 122 111

Varianta 2:

Vom organiza un Joy Ride in Padurea Cernica, Dumnica 18.12.2016 la ora 11.00 cu intalnirea in parcarea din fata Manastirii Cernica.

Aceasta iesire este dedicata tuturor celor ce isi doresc sa imbine o plimbare de duminica in natura, cu frumusetea de a darui, frumusetea de a aduce zambetul pe buzele celor ce au nevoie prin gesturile noastre mici. Pentru iesirea de duminica nu avem un numar limitat de locuri, iar perioada pe care o vom petrece va fi intre doua si trei ore. Nu se vor face inscrieri pentru aceasta plimbare, singura conditie pentru a participa este ca fiecare din voi sa aduca lucruri necesare pentru copiii de la spital. Orice fel de donatie este binevenita, existand si o listă cu scrisorile in care puteti gasi dorintele celor mici.

Aici aveti scrisorile copiilor catre Mos Craciun https://scrisoridinspital.blogspot.ro/


Ambulanta de Biciclete va fi alaturi de noi pentru a prelua donatiile dvs.
Aceasta tura este ideala pentru cei ce au un minim de antrenament deoarece vom parcurge un traseu de nivel mediu. Nu vor fi probleme de „diferenta de antrenament” deoarece vom fi mai multi ghizi si vom forma grupuri compacte. Datorita temperaturilor in scadere recomandam utilizarea echipamentului adecvat. De asemenea nu recomandam folosirea cauciucurilor de tip slick, deoarece intalnim zone cu frunze si radacini, iar aderenta poate fi scazuta. Chiar daca ne vom opri la jumatatea traseului pt a ne alimenta cu apa de la izvor, recomandam folosirea bidonului.

Ne vedem Duminica!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu