luni, 15 noiembrie 2010

Sidi Dragon 2 Carbon SRS


Pregatirile pentru sezonul 2011 au inceput deja in ceea ce priveste punerea la punct a materialului competitional.Prin intermediul domnului Vlad Dinu si implicit a magazinului sau Emmedue Sport am primit cu titlu de sponsorizare de la SIDI noul model de pantofi Sidi Dragon 2 Carbon SRS, varful de gama al acestui producator in ceea ce priveste incaltamintea destinata competitiilor de mountain bike.


Cateva detalii tehnice despre materialele folosite la constructia acestor pantofi:
Vernice Microfibre: Material sintetic care nu permite mizeriei sau noroiului sa ramana pe pantof datorita suprafetei foarte lucioase. Se curata cu apa si sapun lichid cu un prosop umed. Nu este recomandata folosirea alcoolului sau a bureti abrazivi pentru a nu zgaria suprafata materialului.
Soft Instep Closure System Cureaua de plastic si cureaua captusita a sistemului de prindere, confectionata din material termo, a fost micsorata pentru imbunatatirea confortului si a performantelor. Ajuta la distribuirea uniforma a puterii pe toata lungimea curelei de prindere. Se poate ajusta din ambele capete pentru o fixare cat mai precisa. Datorita acestui sistem nu mai este necesara folosirea sistemului High Instep Extender. Foloseste modele de catarama SL si Caliper. Se poate inlocui sau repara in cazul unei defectiuni.
Tecno II System Clema TECNO II foloseste tehnologie pe filament si o rotita cu piedica pentru o ajustare foarte fina si distribuire uniforma a presiunii. Asigura o inchidere cu precizie micrometrica si permite partii frontale a pantofului sa ia forma piciorului pentru o potrivirea cat mai buna. Sistemul TECNO II este acum mai mic si poate fi inlocuit foarte usor.
Caliper Bucle Clema de prindere micrometrica numita Caliper Buckle este reglata ridicand de clema centrala. Pentru a deschide complet cureaua de prindere ridicati ambele cleme laterale. In timpul cursei clema principala trebuie lasata in jos.
High Security Velcro Curelusele abrazive High Security Velcro sunt prevazute cu dinti de polimer care se imbina atunci cand curelusa este inchisa. Aceast accesoriu face ca sistemul de inchidere sa fie mult mai sigur.
Adjustable Heel Retention Device Noua tehnologie pentru suportul calcaiului. Dispozitivul intareste parte superioara din spate a pantofului aisgura fixarea mai buna a piciorului prinzand partea din spate a pantofului mult mai sigur in jurul calcaiului ciclistului. Partea superioara din spatele pantofului este mai stransa cu ajutorul acestui mecanism si astfel impiedica alunecare in timpul catararilor sau a sprinturilor. Mecanismul se poate regla cu ajutorul a 2 suruburi care sunt independente unul de celalalt. Pentu a regla sistemul trebuie sa rotiti surubelele spre semnul + pentru a strange, sau - pentru a slabi mecanismul.
SIDI Heel Intaritura pentru partea din spate a pantofului pentru a tine piciorul in pozitie fixa si evita posibilitatea ca pantoful sa se deformeze din cauza performantelor extreme sau presiunii prea mari.
Mtb SRS Carbon Sole Insertie din carbon pur, cat toata talpa pantofului. Insertia de carbon este prinsa pe un suport rezistent din plastic. Talpa este proiectata pentru a obtine performantele maxime ale rutierilor care parcurg distante mari si care au nevoie de o talpa rigida dar care nu compromite circulatia sangelui asigurand un confort excelent. Pentru a obtine o durata de viata cat mai lunga a pantofului, atat insertia de carbon cat si componente Dragon SRS sunt detasabile si usor de inlocuit.
http://emmeduesport.ro/product_info.php?cPath=120_121&products_id=604

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu