joi, 19 mai 2011

Maratonul de mountainbike Defileul Jiului




La sfarsitul saptamanii trecute, nu departe de Tg Jiu, a avut loc prima editie a concursului Defileul Jiului MTB . A fost o cursa foarte frumoasa si destul de bine organizata pentru prima editie care a strans la startul ei peste 120 de participanti. Traseul a fost unul foarte greu datorita diferentei de nivel de aproape 2200 m, avand atat catarari cat si coborari destul de abrupte dar am avut parte si de peisaje de neuitat. Vremea a tinut cu noi si m-am bucurat de primul concurs in care nu am fost plouat.


M-am simtit destul de bine si sunt multumit ca nu m-au mai suparat coastele de la ultima cazatura, putand sa concurez in conditii cat de cat normale. A fost un concurs destul de greu dar la finalul acestuia am reusit sa termin pe primul loc.
In perioada premergatoare acesei curse, ca urmare a sfatului primit din partea consultantilor Mega Proteine , am incercat cateva produse noi, cum ar fi un stimulent al aparatului digestiv si am hotarat sa ciclizam cumva folosirea suplimentelor nutritive. In acest sens am schimbat atat tipul produselor cat si producatorii pentru a nu permite organismului sa se obisnuiasca cu o anumita substanta, lucru destul de facil avand in vedere gama foarte vasta de produse pe care mi-au pus-o la dispozitie sponsorii mei.
Pe parcursul cursei am ramas la solutia deja testata si consacrata in ceea ce ma priveste, si anume, produsele energizante Isostar.
O surpriza placuta mi-a facut-o noua bicileta Cube Elite HPC PRO, care s-a comportat impecabil. Cu foarte putine modificari fata de echiparea standard greutatea bicicletei a scazut sub 10 kg, lucru imbucurator avand in vedere ca a fost folosita o linie Shimano XT.




Va urma o perioada de o luna destul de grea in care vom alerga la Turul Dobrogei, Turul Traciei si cel mai important Turul Romaniei...deci o luna de sosea in care voi avea aproape 20 de zile de concurs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu