joi, 28 iulie 2011

Campionatele Nationale de Sosea



Ca in fiecare an, la Izvorul Muresului, in luna iunie au loc Campionatele Nationale de Sosea. Mai exact, de data aceasta s-au tinut intre 24-26 pe aproximativ acelas traseu de acum doi ani la fond (dar mai scurt cu 20 km) si pe acelas traseu la contratimp dar cu 3 intoarceri in loc (mult mai complicat). La startul acestei curse s-au aliniat sportivi de la toate cluburile din tara. Ca de obicei nu au fost foarte multi, dar cei care au participat au venit bine pregatiti. Fondul a avut 140 km iar contratimpul individual 35 km.

Eu nu am participat decat la fond deoarece contratimpul nu este punctul meu forte. La contratimp au luat startul Rusu, Stancu si Ciocan, cel din urma ocupand pozitia a doua la elite dar a fost descalificat deoarece un asa zis arbitru susatinea ca l-a vazut tinandu-se de masina.

La fond a fost cu totul altceva, echipa noastra a atacat tot timpul, incercand sa-si creeze un avantaj prin plasarea a cel putin 2 sportivi intr-o actiune. Au fost mai multe incercari, dar care au esuat, pana in ultimii 40 km cand s-a conturat o caratura in care ii aveam pe Tamas si Ciocan. Dar si aceasta a fost prinsa in ultimii 3 km unde toti au dat tot ce au putut la final. Ciocan a sosit pe locul 2 la Elite, Varabiev a castigat la U23 iar eu nu am reusit decat un loc 4 la elite.

Echipa s-a descurcat bine, toti reusid sa facem o cursa buna.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu