joi, 26 ianuarie 2012

Colaborarea cu Mega Proteine continua si in acest anLa inceputul acestei saptamani am prelungit colaborarea cu Sc Vita Line Sport SRL , detinatoarea brandului MEGA PROTEINE si a magazinului online www.megaproteine.ro cu care lucrez din 2010 si din pricina careia suplimentele nutritive nu au mai fost o problema pentru mine, acestia asigurandu-mi necesarul pentru intreg sezonul.
Nu pot decat sa ii multumesc domnului Cosmin, care stie foarte bine ce inseamna sportul de performanta, si care m-a sprijinit in tot acest timp in demersul meu de a deveni un ciclist mai bun.
In ceea ce priveste suplimentele alimentare, am hotarat impreuna cu consultantii care activeaza la Mega Proteine ce anume trebuie sa folosesc in aceasta perioada:

Dymatize Super Amino 4800Dymatize Super Amino 4800 este o sursă de proteine foarte eficientă, calitativ superioară, făcută dintr-un amestec brevetat de izolat de proteină din zer, concentrat de proteină din zer şi amino-acizi în stare liberă. Acest amestec este o sursă excelentă de amino-acizi esenţiali şi non-esenţiali, inclusiv amino-acizi cu catenă ramificată( BCAA). Amino-acizii sunt materialele de construcţie ale muşchilor şi sunt esenţiali pentru crearea şi menţinerea unei balanţe pozitive de azot, ceea ce este important pentru creşterea musculară. Amino-acizii joacă un rol important în prevenirea catabolismului proteinelor din ţesutul muscular, rezultând creştere musculară după antrenament intens.
Dymatize Super Amino 4800 este creat pentru a fi unul dintre cele mai puternice produse pe bază de amino-acizi. Conţine 4800 mg de amino-acizi de cea mai bună calitate per porţie.

ON BCAA 1000BCAA 1000 este un produs de amino-acizi cu cele mai bune ramificaţii de L-Leucină, L-Valină şi L-Izoleucină, obţinut printr-o metodă chimică unică. BCAA sunt esenţiali pentru că organismul nu îi produce şi trebuie luaţi prin alimentaţie. Au fost adăugate fibre pentru maximizarea absorbţiei şi mărirea efectului. BCAA stimulează sinteza proteinelor. Este folosit în faza post-antrenament reducând febra musculară si reparând fibrele musculare distruse în urma antrenamentului. Acest produs este indicat pentru cei care practică sporturi de rezistenţă, forta, viteza cu intensitate mare.

Dymatize Liquid Super Amino 23,000Liquid Super Amino 2300 este o sursă excelentă de amino-acizi esenţiali şi non-esenţiali. Amino-acizii sunt consideraţi “materialele de construcţie ale muşchilor” si ajută la menţinerea unei balanţe pozitive de azot, ceea ce este important în creşterea şi refacerea musculară după exerciţii intense.
Nu conţine grăsime şi carbohidraţi.
Dymatize Liquid Super Amino 2300 este unul dintre cele mai bune produse de genul lui, conţinând 2300 mg amino-acizi şi este creat cu tehnologia “instant absorption” pentru o absorbţie ultra-rapidă.

Dymatize Super Multi
Complex de minerale şi vitamine, Dymatize Super Multi conţine 120 de tablete. Sunt uşor de înghiţit şi se asimilează rapid.

ON ZMAZMA este o combinaţie puternică de zinc, magneziu şi vitamina B6. A fost demonstrat că aceste 3 elemente duc la creşterea musculaturii, puterii şi ajută la recuperare. ZMA ajută şi la îmbunătăţirea somnului.


Dymatize Trib-650
Conţine Tribulus Terrestris 650 mg. Odată cu înaintarea în vârstă, există posibilitatea ca producţia de testosteron şi de estrogen să scadă. Administrarea de Tribulus duce la o creştere a Hl şi a testosteronului liber. Tribulus acţionează la nivelul hipotalamusului sprijinind creşterea secreţiei hormonului luteinizant (dar nu şi HSF), conducând la o mărire a nivelului de testosteron.

Ce rol are tribulus?
* creşte nivelul de testosteron
* creşte masa musculară şi forţa
* creşte performanţele sexuale
* grăbeşte refacerea

Dymatize L-Carnitine ExtremeL-Carnitina este un aminoacid important care transportă grăsimile în muşchi unde sunt utilizate ca sursă de energie. Acest produs te ajută să pierzi în greutate şi să îţi îmbunătăţeşti performanţa sportivă.
• 500 mg de L-Carnitină
• conţine calciu şi fosfor

Gaspari Nutrition Glutamine
L-Glutamina( amino-acidul liber) este cel mai abundent amino-acid din muşchii scheletici. Ajută ţesutul muscular prin limitarea degradării proteinelor prin retenţia de azot, glicogenogeneză şi sinteza proteică. L-Glutamina ajută şi la hrănirea şi detoxifierea creierului, primind numele de “amino-acidul gânditorilor”.
Glutamina este cel mai abundent amino-acid din organism, constituind 60% din amino-acizii liberi din muşchi şi 20% din amino-acizii din sistemul circulator. Glutamina are rol esenţial în transportul azotului în celule musculare, rezultând o mai bună pompare la antrenament şi o refacere mai rapidă.
* asigură o creştere rapidă în masa musculară prin stimularea hormonului de creştere şi prin hidratarea celulei musculare
* creşte imunitatea organismului
* previne catabolismul
* împiedică formarea acidului lactic
* combate depresiile

ON 2:1:1 RECOVERYCeea ce mănânci, când mănânci şi cât de mult mănânci acţionează dramatic asupra performanţei tale. Dar nu toţi nutrienţii sunt la fel de buni. 2:1:1 Recovery este bazat pe cea mai nouă demonstraţie ştiinţifică care arată că amestecul diferitelor tipuri de carbohidraţi şi proteine sporesc absorbţia şi conduc spre rezultate mai bune decât consumul unei cantităţi mai mari a oricărui alt produs. Conţinutul 2:1:1 Recovery demonstrează că este indispensabil în rutina sportivilor.
Conţinut:
Proteină: 35 g
Carbohidraţi: 70 g
BCAA: 16 g
Amino-acizi: 23 g

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu