vineri, 1 iunie 2012

GIANT ... sponsorul principal din acest sezon


Dupa cum bine ati observat, de ceva vreme alerg pe un Giant atat la concursuri cat si la antrenamente. Oficial, de la Prima Evadare principalul meu sponsor a devenit Giant, iar in acest sezon voi alerga la MTB pentru echipa BUS-GIANT Team alaturi de cativa rideri cunoscuti printre care si bunul meu prieten Marian Frunzeanu. Printre sponsorii importanti ai acestei echipe se numara Gatorade, Dacia, OMV, etc.


Este un sponsor cu care am mai lucrat si in trecut la sosea si alaturi de care ne-am bucurat de multe rezultate bune. Sper ca si la MTB sa reusim impreuna cel putin ce am reusit la sosea si sper sa ma ridic la nivelul asteptarilor lor. O sa ma straduiesc cat mai mult sa fac o figura frumoasa la toate concursurile la care voi lua startul.


Dupa cum spuneam anul acest o sa alerg la MTB pe un Giant si anume pe un Giant XTC Advanced SL echipata cu Sram XX, greutatea ei fara pedale fiind undeva in jurul a 8,5 kg. Cu siguranta este una din cele mai tari biciclete pe care am mers pana acum.




Si pentru ca oamenii acestia sunt foarte atenti la detalii, mi-au pus la dispozitie si bicicleta de sosea pentru antrenament si competitiile la care voi alerga in acest sezon. Aceasta este un Giant TCR Composite 1 echipata cu Shimano Ultegra.





Nu pot decat sa le multumesc acestor oameni si sa le promit ca voi face tot ce imi sta in putinta sa obtin cat mai multe rezultate pentru aceasta echipa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu