sâmbătă, 23 iunie 2012

Maratonul Medieval Medias




Maratonul Medieval Medias, probabil unul din cele mai vechi si mai cunoscute maratonane de la noi din tara, s-a desfasurat in data de 2 iunie pe dealurile din jurul Mediasului cu startul si sosirea in centrul istoric al acestuia.



Este catalogat ca un maraton greu deoarece de cativa ani a plouat mult in aceasta perioada iar traseul a avut parte de foarte mult noroi. Si in acest an am avut parte de noroi, nu foarte mare dar a fost, iar spre final s-a uscat destul de bine.



La starul acestui maraton sau aliniat peste 250 de sportivi din toate colturile tarii, numar destul de mic datorita conditiilor meteo din trecut. Acestia sau bucurat de un traseu spectaculos din toate punctele de vedere atat la tura scurta (50 km) cat si la tura lunga (80 km). In ziua cursei am avut noroc si de vreme buna, iar noroiul nu ne-a a dat foarte mari batai de cap.



A fost un concurs la care nu ma pot lauda ca m-am simtit prea bine. Am prins o zi slaba, am facut si cateva greseli de baza, adica nu m-am alimentat la timp iar organizmul meu a simtit din plin in a doua parte a cursei. Am reusit sa termin pe locul 2 la categoria mea de varsta si pe locul trei la general.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu