marți, 4 iunie 2013

Mavic...noul sponsor pentru 2013




Manufacture d’Articles Vélocipédiques Idoux et Chanel, pe scurt MAVIC, un brand care nu are nevoie de prea multe prezentari fiind cunoscut in lume pentru rotile pe care le produce cat si pentru încălţăminte, căşti şi echipament de top.

Firma a fost fondată în 1889, iar din 1970 compania a fost partenerul oficial şi sponsor al Turului Franţei, oferind roti de schimb pentru ciclistii care avea nevoie in timpul cursei. De-a lungul anilor compania a fabricat o multitudine de componente pentru bicicletă, de la butuci şi frâne la apărători de noroi şi ciclocomputere, însă MAVIC este cel mai bine cunoscută pentru roţile pe care le produce.

Din acest an MAVIC devine sponsorul meu sprijinindu-ma pentru inceput pe partea de echipament (casca, pantofi, huse, manusi). Tin sa mentionez ca aceasta marca este importata in Romania de Sincron Performance, cunoscut în special pentru distribuţia bicicletelor GIANT cat si a brandurilor HUTCHINSON, GAERNE, TACX, ERGON, WELLGO, MUC OFF.

Mai pe larg in ceea ce priveste sponsorizarea puteti gasi mai jos:

Mavic Fury

Avand valoarea confirmata in Cupa Mondiala, Mavic Fury cofera un excelent transfer de forta si confort, totul intr-un pantof de cursa foarte usor si rezistent. Talpa Grip Carbon Outsole with Contagrip® ofera o tractiune foarte buna, nu retine noroiul iar contactul cu suprafata pedalei este excelent.







Mavic Plasma SLR

Structura de carbon a castii Plasma SLR permite un design ce incorporeaza guri de ventilatie foarte mari fara sa faca vre-un compromis la protectia coferita, asigurand astfel un confort optim si o ventilatie superioara.





Mavic Aero Shoe Cover

Husele de pantofi Aero sunt fabricate dintr-un material foarte elastic si aerodinamic, mulandu-se perfect pe pantofi si oferind o foarte mare usurinta in utilizare.



Mavic Straros Glove

Manusile Stratos se muleaza perfect pe mana si au aderenta si rezistenta la uzura excelenta. Insertiile de silicon de pe degete si suprafata palmara a manusii ofera conexiune perfecta cu ghidonul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu