luni, 2 decembrie 2013

Parinte pentru 403 copii...
Parinte pentru 403 copii... multi pot spune ca este o nebunie dar este absolut adevarat si se intampla chiar la noi in tara, mai exact in Prahova pe Valea Plopului si Valea Strezii.

Va rog urmariti reportajul de mai jos:
Mentionez ca acesta este facut cu mult timp in urma, numarul copiilor fiind acum de peste 400!
Povestea părintelui Tănase, tată pentru 328 de copii

Cu ceva timp in urma cativa prieteni mi-au vorbit despre parintele Tanase Nicolae din Valea Plopului care are grija de foarte multi copii abandonati. Curiozitatea m-a facut sa caut si sa vad care este adevarul despre acest parinte. Am ramas socat sa aflu ca la acea data, acest om, avea grija de peste 320 de copii, in prezent fiind peste 400. Am urmarit si cateva reportaje despre ceea ce se intampla acolo si mi se pare fantastic. Nu am stat cu mainile in san si, impreuna cu acesti prieteni, am strans mana de la mana tot ce am putut (de la haine, jucarii, mancare pana la bani) si am incercat sa ii ajutam daruindu-le aceste lucruri. La acea data am simtit ca nu am facut cat trebuie si mi-am propus sa revin cu si mai multe lucruri pt acesti copii.


De aceea, acum, va impartasesc si voua aceasta poveste in speranta ca ni se vor alatura cat mai multi in demersul nostru de ai ajuata pe acesti copii nevinovati. Alex Ciocan este unul dintre oamenii care a pus umarul si ne ajuta sa strangem cat mai multe lucruri necesare celor din Valea Plopului.
Eu cred ca, din putinul nostru, le putem oferii acestor micuti cate ceva si putem aduce o raza de soare in "valea" lor... macar acum in pragul Sarbatorilor. Dragi prieteni, in ajunul Craciunului, va asteptam sa mergem impreuna in Valea Plopului pt a incerca sa le facem Sarbatorile putin mai bune acestor copii.

Alte reportaje:
http://www.asociatiaprovita.org/despre-noi-video/

www.asociatiaprovita.org


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu