vineri, 28 martie 2014

Cupa Niro, primul concurs din sezon



In sfarsit a venit vremea buna si ne bucuram din plin de antrenamente la care nu mai esti infofolit din cap pana in picioare. Pur si simplu parca inveti din nou sa pedalezi. Odata cu vremea buna au aparut si primele concursuri din calendar, concursuri foarte bune pentru pregatire in aceasta perioada.
Asadar primul concurs din acest sezon, dupa o pauza lunga, s-a desfasurat la Dragonul Rosu, fiind vorba despre un circuit desfasurat pe sosea, de aproximativ 50 km. Acest tip de concurs este foarte bun si binevenit in perioada de pregatire deoarece te ajuta sa iti recapeti supletea in pedalaj, sa te acomodezi cu un altfel de efort si ,de ce nu, sa iti intri in forma.


Cupa Niro, aflata la prima etapa, a strans la start atat profesionisti cat si amatori impatimiti ai soselei. Desi numarul celor ce au alergat la amatori a fost mult mai mare decat cel al profilor, cursa si-a atins telul din toate punctele se vedere. Circuit, viraje, viteza, sprinturi, caraturi, asa cum ar trebui sa arate un concurs de acest gen. A fost exact ce am nevoie in aceasta perioada. De cand nu mai alergasem o cursa de sosea parca si uitasem cu se face :)
M-am simtit destul de bine, ba chiar mai mult m-am descurcat de minune daca pun la socoteala ca am alergat pe bicicleta de pregatire de iarna...cunoscatorii stiu de ce :)


In cele din urma am reusit sa termin cursa cu plutonul, sau ce a mai ramas din el, si sa ocup un loc 4 la Elite. Un loc multumitor pentru pregatirea de pana la acest moment.
Partea buna este ca aceasta cura se leaga la cateva zile cu un tur de 3 etape in Grecia, un concurs bun pentru pregatire unde sper sa fac o figura frumoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu