joi, 3 iulie 2014

Concurs foto/video la Trofeul Muscelului


Chiar dacă cursa sportivilor se va consumă pe 19 iulie 2014, asta nu înseamnă că întrecerile din cadrul Trofeului Muscelului se vor opri la acea dată.

În arenă urmează să intre persoanele care în calitate de spectatori sau de concurenți au surprins imagini video sau foto.

Concursul se va desfășura după următoarele coordonate:

- între 19 și 26 iulie participanții au răgaz pentru editarea fotagrafiilor ori montarea filmelor;

- în data de 26 iulie, persoanele care doresc să participe la concurs vor trimite materialele organizatorilor spre a fi postate pe pagina personală;

- la data de 27 iulie, orele 24.00, toate materialele vor fi fost postate și va începe procesul de votare;

- materialele în cauză vor fi distribuite pe următoarele pagini: vreauportbagaj.ro, delmag.ro, ridersclub.ro, Trofeul Muscelului precum și pe orice altă pagină va dori participantul care va înscrie galeria respectivă;

- în data de 04 august, orele 12.00, vor fi contabilizate voturile și stabiliți câștigătorii;

Atenție!!! Chiar dacă materialele foto/video vor fi distribuite în alte spații media, în vederea unei contabilizări unitare a aprecierilor primite, la evaluarea procesului de votare vor fi luate în considerare numai voturile care vor fi acordate pe pagina unde materialele au fost uploadate.

Premiul pentru primul loc va fi acest televizor oferit de către Delmag.ro iar premiul pentru locul doi va fi acest suport de biciclete oferit de către vreauportbagaj.ro.

Regulamentul complet al concursului precum si adresa la care urmează a fi expediate materialele urmează a fi comunicate ulterior.

Vă aștept la concurs!


2 comentarii:

  1. Materiale foto sau video de la edițiile anterioare ale Trofeului Muscelului sau orice materiale care conțin bicicliști?

    RăspundețiȘtergere
  2. Concursul se refera la material foto sau video surprinse exclusive in editia de anul acesta a Trofeului Muscelului. Va asteptam la concurs!

    RăspundețiȘtergere