miercuri, 19 noiembrie 2014

Maratonul Dunarii... Felicitari tuturor celor ce au fost prezenti!


Vreau pe aceasta cale sa va multumesc tuturor celor ce ati ales sa va pertreceti o sambata rece de noiembrie alaturi de noi la Prundu. Totodata vreau sa va felicit pentru atitudinea voastra si pentru curajul de a merge la un concurs pe o vreme atat de rece. De aceea...JOS PALARIA in fata voastra!!!


Acest concurs a fost realizat impreuna cu Riders Club si a plecat de la o simpla idee ce ne-a venit, mie si bunului prieten Edi Pislaru, la o tura prin aceste zone. Am vrut sa duc la bun sfarsit acest proiect deoarece, prin acesta, am dorit sa le transmit oamenilor ca ciclismul si miscarea in general trebuie realizate in orice conditii. Miscarea, indiferent de sport, trebuie realizata in orice perioada a anului si trebuie realizata si in aer liber.


Astfel vom obisnui organismul in toate conditiile (cald/frig) si vom transforma acest lucru intr-un beneficiu pt sanatatea noastra, beneficiu regasit in perioadele cat mai reduse de raceala sau boala si bineinteles in costuri mult mai mici pt medicamente. Cu alte cuvinte: Sportul, miscarea...cea mai buna investitie in sanatate.
Ma bucur nespus de mult cand vad ca foarte multe persoane au inteles acest lucru in ultima vreme si nu pot decat sa ii felicit.


Vreau sa va spun ca acest concurs a fost pus la punct si realizat in mai putin de o luna si s-a muncit extrem de mult la el. Am vrut ca toti cei ce vor fi prezenti sa aiba parte de o experienta placuta si sa ramana cu amintiri frumoase de pe meleagurile giurgiuvene.


Toate pozele de la Maratonul Dunarii le puteti gasi pe siteul oficial al concursului sau pe pagina de facebook:
- Riders Club...Pagina oficiala
- Riders Club...Pagina de facebook
Sau pe pagina mea de facebook:
- Razvan Juganaru

De asemenea vreau sa multumesc pe aceasta cale tuturor SPONSORILOR ce au fost alaturi de noi si ne-au sprijinit:

Multumim sponsorului principal:

Telekom Romania




impreuna cu



Multumim sponsorilor:

Isostar




Elixil.ro


BCR




Oringo.ro




Suunto




Vreauportbagaj.ro




Daimon




Bikexpert




Multumim Primariei Prundu




Acestia sponsorii, alaturi de sponsorii de sistem, au pus umarul la realizarea competitiei de la Prundu, jud Giurgiu. Va multumim!!!

2 comentarii: