vineri, 12 iunie 2015

Isostar...si sunt ca nou :)



Nu cred ca mai este de mult o noutate faptul ca pe partea de nutritie sportiva partenerul si sponsorul meu este Isostar. Nu mai este o noutate deoarece avem o colaborare indelungata, acesta fiind al cicelea sezon in care Isostar este alaturi de mine. Dupa cum ar spune un prieten, "am batut palma" inca de la inceputul sezonului fara prea multe discutii, fapt ce imi intareste parerea ca echipa din spatele Isostar este la fel de multumita de aceasta colaborare precum sunt si eu.


Nu pot decat sa ma bucur de acest lucru si sa incerc sa ii multumesc si in acest sezon. In aceeasi masura as vrea sa le multumesc si pentru sprijinul acordat evenimentelor sportive pe care eu le gestionez.
In lunga noastra colaborare am folosit aproape toate produsele Isostar. Le-am folosit si am simtit aportul lor in viata mea de sportiv. Produsele pe care le-am folosit cel mai intens si cele fara de care efortul depus la antrenamente sau concursuri ar fi fost mult mai mic sunt: gelurile, batoanele si solutia rehidratanta. Pentru acest sezon am ales sa folosesc urmatoarele produse:


Isostar Energy Gel Mere, 4x35g


Isostar Energy Gel Lemon este o adevarată bombă de energie rapidă ce conţine o cantitate mare de carbohidraţi (100% energie din carbohidraţi).
Gelul are o compoziţie bazată pe sirop de glucoză, fiind uşor asimilat şi digerat, mai ales în timpul efortului sportiv intens. În plus acest gel este bogat în vitaminele C şi B1:
- vitaminele B1 si C contribuie la metabolismul energetic;
- vitamina C poate contribui la reducerea oboselii;
Este disponibil într-un "săculeţ" cu deschidere precum un plic ceea ce îl face ideal într-o cursă şi potrivit tuturor evenimentelor.

Isostar High Energy Sport Bar Multifruct, 3x40g


Batoanele Isostar High Energy Multifruct conţin un amestec de carbohidraţi simpli şi complecşi, care oferă energie în timpul efortului intens şi susţinut. Sunt bogate în vitaminele B1, B2, PP, C şi E:
- vitaminele B1 şi PP contribuie la metabolismul energetic;
- vitaminele C, E şi B2 sunt implicate în protecţia antioxidantă a componentelor celulare.
De asemenea au un conţinut scăzut de lipide, în felul acesta sunt mai uşor de digerat.

Isostar Hydrate & Perform Antioxidanti Merisoare 560g


Isostar Hydrate&Perform pudra este un mix pentru bautura izotonica potrivita pentru efortul sportiv intens aducand urmatoarele beneficii:
- hidratare optima, imbunatateste performanta si rezistenta si ajuta in final la o buna recuperare.
- o excelenta sursa de energie, cu continut ridicat de antioxidanti ce contribuie la protectia impotriva stresului oxidativ
- bogata in vitamina B2 ce contribuie la metabolismul energetic.

Isostar Malto Carbo Loading, 450g


Isostar Malto Carbo Loading este un produs dietetic de efort cu aport de glucide, sursă pentru vitaminele C şi E, adaptat cerinţelor sportivilor. Este un produs uşor de preparat, utilizându-se timp de 3 zile înaintea unei competiţii pentru a maximiza rezervele de energie.

Isostar Reload After Sport Drink, 450g


Bautura Reload After Sport este special concepută pentru recuperea de după efortul sportiv, având un conţinut ridicat de carbohidraţi, proteine de înaltă calitate, vitamine şi minerale. De aceea momentul ideal al utilizării acesteia este la 15 minute după încheierea activităţii, datorită apariţiei unei ferestre metabolice ce permite asimilarea corectă a elementelor nutriţionale şi a unei bune recuperări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu