joi, 26 noiembrie 2015

2016 in tricoul echipei BikeXpert Racing Team


Voi incerca sa fiu cat mai scurt si la obiect in acest articol :)
In urma mai multor discutii cu prietenii de la Bikexpert, pe marginea unor subiecte legate de dezvoltarea ciclismului, ne-am dat seama ca gandim la fel iar drumurile noastre duc in aceiasi directie. Pai daca tot gandim la fel, avem obiective asemanatoare, proiecte comunte si un trecut de colaborare, de vreo 5 ani...ne-am dat mana :)


Dupa cum ar spune bunul meu prieten Catalin "M-am intors in familie". Nu ma intelegeti gresit, pt mine "Familie"... inseamna tot ce se intampla si este legat de ciclism, doar ca aici, la BikeXpert, este o altfel de familie, deoarece cu mult timp in urma, impreuna cu Mircea Florescu, imi incepeam explorarea prin lumea MTB-ului. Eram la inceput si timp de 5 ani am crescut impreuna bucurandu-ne de foarte multe victorii.


A trecut foarte multa vreme de cand nu am mai vorbit despre aceasta echipa ca fiind aceea din care fac parte. In 2012 drumurile noastre se desparteau, iar eu urma sa alerg pentru un alt brand. Bineinteles in tot acest timp am ramas foarte buni prieteni si am colaborat in diferite proiecte, am mers de multe ori impreuna la curse sau antrenamente si ne-am bucurat impreuna de frumusetea ciclismului.


De ce aceasta mutare? Putin stiu ca timp de 5 ani eu am activat la BikeXpert, mai mult de atat, fiind primul rider de XCO/XCM sponsorizat Bikexpert. Am legat prietenii foarte stranse pe toata colaborarea noastra si am ramas buni prieteni si in perioada ce a urmat. Ajunsi la momentul de fata ne-am dat seama ca drumurile noastre se reunesc si in viitor vom merge impreuna atat pe partea sportiva cat si in vechile si noile proiecte.


Cu mana pe inima va spun ca ma bucur tare mult pentru intoarcerea mea in echipa BikeXpert. Ma bucurur mult deoarece ma inteleg foarte bine cu toti oamenii de aici, imi sunt foarte buni prieteni, iar cu multi dintre ei am fost colegi de echipa la Dinamo.
Vreu sa le multumesc tuturor pentru primire, dar mai ales lui Mircea Florescu si lui Catalin Sprinceana deoarece ei au facut posibila aceasta intoarcere.


Sper din tot sufletul sa nu ii dezamagesc si voi face tot posibilul sa reprezint cu onoare echipa Bikexpert Racing Team.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu