vineri, 4 decembrie 2015

100.000 de vizualizari :) ...nu sunt multe, dar sunt ale mele :)


Usor, usor am depasit numarul de 100.000 de vizualizari...nu este mult, poate altii fac atatea in cateva ore...dar este al meu :). Targhetul acestui blog nu a fost niciodata sa obtina un numar cat mai mare de vizualizati, pur si simplu a crescut de la sine. A fost creat din pasiune pt ciclism, pt a scrie despre acest sport frumos, pt a povesti intamplari de la antrenamente si concursuri...totul din placere. A prins viata pe 15 martie 2010, iar primul post vorbea despre bicicletele de sosea pe care urma sa alergam in acel an. Eram foarte fericit de realizarea mea, de acesta postare...era prima :) Imi place tare mult si imi trezeste amintiri placute prima poza de pe acest blog...aveam par si nu aveam griji :P . Era o echipa a lui Dinamo foarte unita si bine pregatita ce visa doar ciclism.


Timpul a trecut destul de repede si foarte curand se vor incheia 6 ani de cand imi astern povestile aici. Nu am promovat niciodata acest blog, ci doar am scris si cine a vrut sa citeasca a facut-o. Au citit lucruri despre ciclism de la unul care practica si nu se pricepe prea bine la povestit, au citit despre ce si cum face el.


Nu pot decat sa le multumesc celor ce au au avut rabdarea sa isi arunce ochii peste blog si sper ca au gasit mici informatii care i-au ajutat mai mult sau mai putin. De asemenea doresc sa le multumesc tuturor sponsorilor, partenerilor si prietenilor ce au fost alaturi de mine in toti acesti ani.

2 comentarii:

  1. Esti foarte tare ca om si ca ciclist si un exemplu pentru toti. Dar daca ai scrie mai multe articole despre ciclism si nu despre sponsori ar fi minunat. In ultimul timp cred ca 90% din postari (nu pot fi numite articole) sunt despre sponsori. Inteleg ca fac parte din experienta ta, dar pentru cititor sunt ca reclamele la televizor. Le sari. Si cu cat vezi ca postul are mai multe reclame incepi sa nu te mai uiti la el.
    Vazand ca ai un post nou din prima m-am gandit ca e iar cu reclama si eram direct cu cursorul pe X-ul de inchis pagina. Asa am ajuns sa citesc posturile tale si nu e bine. Mult succes in continuare si la cat mai multe articole despre ciclism si experientele tale pe bicicleta!

    RăspundețiȘtergere