duminică, 28 februarie 2016

Multumesc sponsorilor si partenerilor!

Va povesteam in postarea trecuta despre schimbarile ce le-a adus finalul anului trecut in activitatea mea sportiva. O noua echipa si un nou proiect...cel de antrenor. Cum ar spune comentatorii de pe la tv "antrenor-jucator" :)


Chiar daca de-a lungul timpului au aparut in planul meu mai multe proiecte legate de ciclism, acest lucru nu ma va impiedica sa renunt la antrenamente si concursuri. Voi incerca sa raman in topul celor mai buni si sa castig curse importante o perioada cat mai lunga de timp.


Sponsorii personali care au fost alaturi de mine de-a lungul timpului, ma vor sustine in continuare alaturi de echipa BikeXpert. Am confirmarea lor ca vom lucra impreuna in urmatoarea perioada de timp si datorita increderii si sustineri lor voi face tot posibilul sa ma ridic la nivelul asteptarilor.


Momentan sunt plecat in Turcia pt un cantonament de pregatire alaturi de echipa unde incercam sa ne pregatim temeinic pt un sezon lung presarat cu multe concursuri. De fapt acest articol nu a fost dedicat povestirilor despre antrenament ci a fost realizat in semn de multumire pentru sponsori si parteneri.


Asadar, multumesc tuturor sponsorilor si partenerilor care au ales sa ma suporte si in acest sezon... le multumesc deoarece m-au sustinut la greu si la bine si au incredere in continuare in mine.


Va multumesc si sper sa nu va dezamagesc!

Intr-o ordine oarecare le multumesc lor:

Cube Bikes



BikeXpert bike shop



Energy Foods



Telecommunications service provider



Nutrition Supplements



Sports Complex



Bike Computers



Rudy Project cicling sunglasses and helmets



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu