duminică, 21 februarie 2016

Inceput de sezon...


Perioada rece este pe final iar noi ne indreptam usor usor catre sezonul competitional, sezon mult asteptat de toti cu sufletul la gura, inclusiv de mine :)
Stiu, a trecut destul de multa vreme de cand nu am mai scris aici dar am zis ca nu ar strica sa ii dau si blogului o vacanta...ca doar era obosit dupa 2015 :p .Sincer sa fiu toate proiectele in care sunt implicat in acest moment imi ocupa foarte mult timp, dar pe viitor voi incerca sa fiu la zi cu postarile...nu vreau sa ma urecheze nimeni :)


Va povesteam la finalul anului trecut ca in sezonul 2016 voi alerga alaturi de echipa Bikexpert(vezi aici), echipa cu care am colaborat si la inceputurile mele in lumea Mtb-ului(vezi aici). Pe langa rolul de sportiv voi avea de indeplinit si un nou rol...cel de antrenor(video).


Pentru mine este o noua provocare, un nou proiect pe care voi incerca sa il duc la bun sfarsit alaturi de aceasta echipa dornica de performanta(video). Chiar daca pare o sarcina destul de simpla nu este nici pe departe asa deoarece acest lucru nu implica doar realizarea unor antrenamente "copiate de pe net" ci trebuie sa te implici total de la indvidualizarea antrenamentelor pana la relatia speciala cu sportivul/colegul.


Este un subiect despre care am putea sa discutam la nesfarsit si in care oricat ai studia tot timpul vei avea de invatat, dar vom lasa timpul sa le rezolve pe toate :)
Asadar, in acest an voi incerca sa obtin rezultate cat mai bune atat ca sportiv cat si ca antrenor. Avem o echipa numeroasa, cu foarte multi sportivi de valoare,iar datorita unitatii si dorintei sunt sigur ca vom reusi sa realizam lucruri frumoase impreuna.


De asemenea in sezonul ce urmeaza voi continua colaborarea cu sponsorii personali carora tin sa le multumesc pentru incredere si sprijn.


In alta ordine de idei voi ramane ancorat si voi incerca sa dezvolt tot mai mult proiectele personale MTB Academy si Ambulanta de Biciclete alaturi de organizarea competitiilor cu care v-am obisnuit in fiecare an...bineinteles cu noi surprize :p
La prima vedere par destul de multe dar atat timp cat au legatura cu ciclismul va asigur ca sunt facute cu mare placere iar bataile de cap aferente lor sunt depasite cu usurinta.


Dar sa lasam vorba si sa ne concentram pe viitorul apropiat, adica in perioada ce urmeaza voi pleca impreuna cu echipa intr-un cantonament de pregatire de doua saptamani in Turcia, cantonament foarte important pentru aceasta perioada.


In final urez tuturor bafta tuturor in noul sezon si Doamne ajuta sa ne vedem sanatosi si fericiti la final!

Un comentariu:

  1. Spor la pedalat ! :)
    Si vorba aia : " Ai nevoie de o scara buna pe care sa urci spre succes!" :)

    RăspundețiȘtergere