joi, 8 iulie 2010

Bike Marathon 3 Mountains




A venit luna iulie si odata cu ea si mult asteptatul Bike Marathon 3 Mountains.Faptul ca acest concurs urma sa se desfasoare pe parcursul a 2 zile,ca itinerariul parea unul spectaculos,altitudinea mxima era si ea bunicica (aproximativ 1800 de metri) si mai ales pasiunea pe care o puneau organizatorii in scopul realizarii unui eveniment de calitate m-au facut sa ignor orice alta alternativa si orice avertizare meteorologica/hidrologica si sa ma aliniez la start.


Nu pot spune despre aceasta cursa decat ca mi-a placut.Mi-a placut ca traseul a fost unul de mountainbike cu tot ce implica asta:urcari abrupte,coborari si mai abrupte,pietre si radacini din plin,albii de rau,noroi,etc. ,mi-a placut ca nu s-a insistat pe mediatizarea excesiva a evenimentului,mi-a placut ca traseul era oarecum intuitiv,mi-a placut atmosfera dinainte si dupa concurs,pe scurt,mi-a placut totul.
Cea mai mare parte a celor aproximativ 100 de km ,cat au cumulat cele 2 zile de concurs,am parcurs-o alaturi de Silviu Manea si aveam momente cand uitam pur si simplu ca este totusi o competitie,cerandu-i informatii despre zonele traversate sau oprindu-ma pur si simplu pentrua admira peisajul.





La finalul celor doua zile am reusit sa ma clasez pe primul loc,insa cred ca principalul castig este faptul ca am participat la acest maraton si am avut ocazia sa ma conving ca se poate si la noi.

http://www.carpathianman.ro/home.php
http://hoinarii.blogspot.com/2010/07/3munti.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu