marți, 20 iulie 2010

CAMPIONATELE NATIONALE DE CROSS COUNTRY





Campion National de Cross-Country...pentru a 2-a oara consecutiv.
Pe data de 18.09.2010 la Izvorul Muresului a avut loc Campionatul National de Cross-Country pe un traseu nu foarte spectaculos dar destul de greu datorita diferentei mari de nivel si a caldurii insuportabile. Am avut de parcurs 7 ture a 4 km fiecare cu o diferenta de nivel de aproximativ 200 m pe tura. La acest concurs au luat startul in jur de 50 de ciclisti la diferite categorii de la toate cluburile de profil din tara.




Echipa noastra a fost formata din 2 persoane : eu si Crista Daniel . Cu toate ca am mers la acest concurs cu cea mai mica echipa am reusit sa castigam 2 titluri de campion national, eu impunandu-ma la elite si Dani la tineret (U23).
A fost primul concurs de cross in care am controlat cursa de la un capat la altul marindu-mi avansul in fiecare tura fata de pricipalul adversar, Lucian Logigan ,si reusind sa termin cu un avans de 4 min fata de el. Am prins o zi foarte buna si am profitat la maxim, reusind sa castig si sa obtin puncte importante in clasamentul UCI (puncte necesare pentru calificarea la Olimpiada).

http://www.mbike.ro/cms/exponent0965/index.php?action=view&id=68&module=newsmodule&src=%40random4c0f61edefcd5

Un comentariu:

  1. Daca mai ai poze cu mine de la nationalele de mtb, mi-ar placea sa mi le trimiti pe mail.Am furat 2 poze de aici :)) Merci anticipat :P

    RăspundețiȘtergere