luni, 27 septembrie 2010

Campionatele Nationale de Maraton 2010

  La sfarsitul saptamanii trecute, mai exact in data de 19.09, la Campul Cetatii, nu departe de Sovata, au avut loc Campionatele Nationale de Maraton. Cursa s-a desfasurat pe un traseu de 66km (2 ture de 33km), nu foarte tehnic, practic o urcare de 17 km urmara de o coborare de 16 km.Vremea nu a tinut cu noi, ploaia si frigul fiind prezente cu o zi inaintea startului.
  La aceast concurs nu am putut sa repet rezultatul bun de anul trecut si sa pastrez titlul, reusind doar o slaba clasare in acelasi timp cu Ciocan Alexandru (colegul meu) pe locul 3. Cursa a fost castigata de Logigan Lucian, pe locul 2 reusind sa termine tot un coleg de la Dinamo, Frunzeanu Marian. In timpul concursului nu m-am simtit cum trebuia si nu am reusit sa tin pasul cu cei din fruntea cursei.
  Se pare ca in acest sfarsit de sezon oboseala s-a instalat in organismul meu datorita numeroaselor concursuri pe sosea la care am luat parte in acest an. Voi incerca la urmatoarele 2 concursuri, care sunt UCI, sa ma odihnesc si sa obtin un rezultat mai bun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu