miercuri, 1 septembrie 2010

Geiger Mountain bike Challenge 2010

La sfarsitul saptamanii trecute, la Sibiu, a avut loc bine cunoscutul Geiger Mountain bike Challenge 2010 , poate unul din cele mai dure concursuri de la noi din tara datorita diferentei mari de nivel si a traseului foarte solicitant din punct de vedere tehnic.





Traseul a masurat 92 km, diferenta de nivel de aproape 4000 m, cu 2 catarari importante de peste 10 km fiecare,cea de-a 2-a fiind numai pe un drum foarte abrupt si ingust cu pietre destul de mari.Tot traseul a fost foarte tehnic continand atat urcari cat si coborari dificile. Datorita ploii torentiale dinaintea si din timpul concursului traseul s-a umplut de noroi, in unele locuri ajungand pana la glezne ,fiind obligat sa car bicicleta in spate distante destul de lungi deoarece nu se putea inainta pe ea.





Eu m-am simtit destul de bine, reusind sa ma clasez pe locul 2 la categoria mea de varsta si pe locul 3 la general dupa Logigan si Tudy. Datorita traseului cu foarte mult noroi nu am putut sa imi pun in valoare pedalajul cu care sunt obijnuit la sosea(adica in forta, nu rulat) ceea ce m-a facut sa pierd multe minute.Datorita acestui noroi nici bicicleta nu mi-a functiona la parametrii normali, dar cea mai mare problema a fost ca inca din primii km am rupt o spita la roata spate si a trebuit sa merg cu ea atingandu-mi in cadru restul traseului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu