miercuri, 2 noiembrie 2011

Campionatul National de Ciclocros





Campion National de Ciclocros...un titlu care imi lipsea din palmares. Dupa atatia ani de munca si competitii alergate in toate ramurile ciclismului, dupa mai multe urcusuri si coborasuri ale performantei, dupa mai multe titluri de campion obtinute la velodrom, cross-country si maraton a venit randul unui titlu care imi lipsea din palmares...Titlul de Campion National la Ciclocros.



Sunt foarte fericit ca am reusit sa completez vitrina mea cu trofee cu unul dupa care ravneam de foarte mult timp...doar un singur loc din ea mai trebuie umplut si colectia va fi completa, imi mai lipseste un titlu la sosea, sper sa mai am timpul si forta necesare sa il castig candva.






Sa vorbim mai pe larg despre Campionatul Natonal de Ciclocros...in primul rand vremea a fost excelenta, chiar destul de calda pt aceasta perioada in Poiana Brasov, loc unde se tine cursa de foarte multi ani. Traseul a fost acelasi ca in ultimii 4 ani cu foarte mici modificari si fara noroi de aceasta data. Prezenta la start a fost foarte mica, fiind putini cei interesati de cursele organizate de federatie, aici fiind prezenti doar cei din asa-zisa elita a acestui sport si mai putin cei care se dau din placere. Cu alte cuvinte aproximaniv aceiasi care ne intalnim la nationale. Traseul a fost unul nu foarte tehnic, cu o diferenta de nivel de maxim 100m/tur, cursa intinzandu-se pe 11 tururi.





A fost un concurs destul de dificil datorita altitudinii la care s-a tinut, dar am reusit sa ma concentrez si sa il castig. Batalia pentru titlu s-a dat intre mine, Frunzeanu si Baso. Frunzeanu a avut ghinionul sa cada si eu odata cu el, dar avand si o pana nu a reusit sa mai revina asa ca duelul final l-am avut cu Baso de care am reusit sa ma distantez in ultimile 2 ture pe o coborare, deoarece era locul unde simtisem ca este mai slab. Ma bucur ca am reusit sa castig acest campionat si sper ca anul urmator sa fie cel putin la fel de bun ca acesta.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu