luni, 2 iulie 2012

DHS Corvin MTB Marathon



Un cocnurs care nu este decat la a doua editie, dar care si-a creat un nume destul de repede in aceasta lume a sportului cu pedale. Avand in spate fabrica DHS alaturi de alti sponsori puternici cat si o mediatizare foarte buna, acesta a adunat la start aproximativ 470 de persoane din tara si strainatate la cele trei lungimi de traseu.
A fost un concurs foarte bine organizat din toate punctele de vedere, vazandu-se interesul sporit al organizatorilor care s-au dedicat acestui eveniment.


Cele trei lungimi de traseu au fost de 30, 65 si 95 km, cel din urma fiind cel la care am alergat si eu. Traseul de 95 km, a fost unul destul de interesant cu o diferenta de nivel de aproximativ 2500m, tehnic pe anumite portiuni, singurul lucru neplacut fiind temperatura destul de ridicata adica de peste 35 grade.


Cu parere de rau nu am foarte multe cuvinte de spus din cursa deoarece dupa 35 Km maneta de pinioane mi-a cedat ramanand in pinionul mic ( 11 ). Nu pot sa stiu ce s-ar fi intamplat daca nu aveam probleme dar pot spune ca pana la momentul neplacut ma aflam destul de bine pozitionat in cursa, iar lucrurile incepeau sa mearga din ce in ce mai bine. Dar se pare ca de aceasta data norocul nu a fost de partea mea fiind nevoit sa abandonez deoarece nu puteam sa termin cursa doar cu ajutorul foilor.
Sper ca la urmatorul concurs sa fiu mai norocos :) Felicitari castigatorilor!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu