miercuri, 18 iulie 2012

Surmont MTB Challenge 2012


Weekendul trecut, impreuna cu intreaga echipa Giant, ne-am deplasat la Azuga pt a lua parte la Surmont NTB Challenge 2012, un concurs destul de cunoscut si foarte bine organizat.


Este un maraton care nu a strans prea multe editii pana in acest an, dar care, datorita organizarii si a traseului bine facute, a reusit sa alinieze la start peste 600 de persoane din toate colturile tarii la cele trei variante de traseu. Noi am optat pt varianta lunga, adica cea de aprox. 50km cu o diferenta de nivel de 1900m. Traseul a fost unul excelent care a imbinat urcarile lungi si abrupte cu portiunile de fuga si coborarile tehnice, pe scurt am intalnit toate combinatiile posibile Vremea a fost excelent pt pedalat chiar daca la putin timp dupa concurs a plouat torential timp de 10 min.




Cu toate ca traseul a avut cateva urcari foarte lungi, ceea ce nu ma avantajaza prea tare, am reusit sa ma mobilizez si sa merg destul de bine. Nu a fost una din cele mai bune zile pe care le-am avut, iar pe prima parte nu am mers asa cum ar fi trebuit pierzand destul de mult timp in comparatie cu cei din frunte. Dupa prima urcare am reusit sa imi gasesc ritmul si am recuperat pana la final destul de mult, terminand pe a treia treapta a podiumului.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu