duminică, 2 septembrie 2012

Dracula Bike Fest


Sâmbătă, 25 august, a avut loc cea de-a treia ediție a concursului de ciclism montan Dracula Bike, organizat de Salvamont Argeș, în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș. Organizată în cadrul ”Sărbătorilor Argeșului și Muscelului” – ediția a VI-a, competiția a reunit participanți din mai multe zone ale tarii, din Brasov, Sibiu, Predeal, Bucuresti și Pitesti, atât profesionisti cât și amatori.

Evenimentul s-a desfasurat pe malul lacului Vidraru, traseul avand plecarea de la Arefu, pe drumul către cabana Cumpăna, din Valea Călugărițe, a avut o lungine de 19 km, cu o diferență de altitudine cumulată de 390 m, drum forestier, de dificultate medie. Vremea a fost excelenta asa ca toti ne-am bucurat de pedalat si de zona extraordinara.


Am optat sa merg la acest concurs deoarece imi place mult zona si era destul de aproape de orasul meu natal. Chiar daca nu eram refacut complet am luat hotararea sa iau startul incercand sa nu merg la maxim pentru a-mi proteja putin organismul.
Traseul nu a fost foarte lung, dar a fost destul de greu mai ales ca veneam dupa o saptamana de pauza sa ii zicem fortata in urma celor intamplate la Geiger.
A fost un start direct in catarare pe care l-am resimtit din plin deoarece adversarii mei au plecat ca din pusca. A fost un ritm sustinut pe toata durata concursului, dar ma bucur ca am rezistat cu cei din fata.
Am reusit sa termin concursul pe a doua treapta a podiumului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu