vineri, 7 septembrie 2012

Romanian Corporate Sports pe 6 Octombrie


In primul weekend al lunii octombrie, amatorii de mountain bike sunt invitati sa participe la o competitie pe echipe care se va desfasura pe un nou traseu amenajat in pădurea Baneasa. Intrecerea este organizata de MPG in cadrul Romanian Corporare Sports, cel mai amplu sistem de campionate sportive pe echipe adresat companiilor din Romania, si este dedicata oricarui pasionat de ciclism.
Cum toamna se numara kilometrii (parcursi cu bicicleta!), iubitorii de mountain bike au sansa, la final de sezon, sa-si adauge in calendarul personal, inca o competitie. Intrecerea urmeaza sa aiba loc sambata, 6 octombrie, in padurea Baneasa si este deschisa tuturor doritorilor. Inscrierile se pot face individual sau prin companie, pe site-ul oficial al evenimentului: http://mtb.corporatesports.ro/ro/ . Participarea va fi in echipe formate din doua persoane, la oricare dintre cele trei categorii: feminin, masculin si mixt.
Un traseu nou in padurea Baneasa, marca Razvan Juganaru

Intrecerea de ciclism programata pe 6 octombrie va avea loc pe un traseu de 36 km (12 Km x 3 ture), conceput de Razvan Juganaru, campion national la ciclo-cross si vice-campion national la MTB Maraton.

“Evenimentul se desfasoara in padurea Baneasa, zona in care s-au mai amenajat trasee pentru competitii similare, dar niciunul pana acum nu a strabatut potecile din aceasta parte a padurii. La intrecerea din 6 octombrie vom inaugura aceasta zona. Traseul a fost conceput astfel incat sa nu se suprapuna, decat in locurile unde nu aveam alta varianta, cu bucati din trasee deja experimentate. Dificultatea este scazuta, nu exista portiuni tehnice, prin urmare orice concurent cu o minima pregatire se poate descurca. Asa cum ii spunem noi, este un traseu de fuga, destul de virajat in anumite portiuni, care te imbie sa te bucuri de o plimbare placuta prin linistea unei paduri situate atat de aproape de aglomeratul Bucuresti.” – a declarat Razvan.

Harta traseului este disponibila aici.

Sponsori si parteneri

Inca de la prima editie, competitia de ciclism organizata in cadrul Romanian Corporate Sports se bucura de sprijinul FR Ciclism si a unor parteneri de incredere. DPD Romania, Force1, Green – Agent de Asigurare, Omniasig, Pullman si Regina Maria sustin evenimentul din pozitia de sponsor oficial. Acestora li se alatura sponsorul Isostar si Käercher, ca partener tehnic.

In ceea ce priveste promovarea evenimentului, ne sunt alaturi pe traseu: FreeRider.ro, romaniapozitiva.ro, liberinmiscare.ro, hotcity.ro, doingbusiness.ro, manager.ro, Zile si Nopti si Inga Media.

Articol preluat de pe freerider.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu