sâmbătă, 27 octombrie 2012

Cupa Poiana si Cupa Cibo


Cupa Poiana si Cupa Cibo sunt 2 curse care se desfasoara in fiecare an inaintea Campionatelor Nationale de Ciclocross si care reprezinta practic un ultim test inaintea lor. Aceste concursuri se desfasoara in Poiana Brasov, pe acelasi traseu al campionatelor.


Aceste curse sunt organizate de cei de la DJTS Brasov, C.S.Cibo si F.R. Ciclism prin domnul Toader Gheorghe.
Traseul, dupa cum am mai spus, este acelasi ca cel de la campionate, el fiind foarte uscat si plin de praf fata de anii trecuti cand intalneam si noroi. Diferenta de nivel nu depaseste 100m pe fiecare tura. Vremea a fost destul de rece, undeva pe la 5-8 grade la ambele competitii.


Spre mirarea mea, la startul celor doua cupe au fost prezenti destul de multi sportivi, mult mai multi decat in anii anteriori. Am observat si un interes mai ridicat al amatorilor pentru aceasta proba.


Concursurile propriu-zise, au fost identice, ele desfasurandu-se pe durata a 5 tururi. Ambele cupe am reusit sa le termin pe locul secund fiind invins de fiecare data de Eduard Grosu, un as al acestei probe.


A fost un antrenament bun si un moment propice pt a testa traseul si a-ti evalua adversarii. Sper sa fac o figura frumoasa si maine la campionate.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu