vineri, 4 aprilie 2014

Freerider.ro si Muscel Tv despre prestatia noastra in Grecia

Cateva cuvinte frumoase spuse de Freerider.ro si Muscel Tv despre prestatia noastra in Grecia la Turul Alexandru cel mare:


Muscel Tv :
https://www.youtube.com/watch?v=gizBbaZqKvQ


Articol preluat de pe Freerider.ro:

Sfârșitul săptămânii trecute a reprezentat prima mare provocare pentru rutierii românii în 2014. Două echipe, CS Dinamo-Mazicon și BikeXpert Racing Team, au luat startul în Turul Alexandru cel Mare, competiție desfășurară în zona de nord a Greciei. Sportivii de la ambele echipe s-au remarcat zi de zi, fie prin atacuri lansate, fie prin clasările obținute, arătând o formă bună.


Zoltan Sipos (CS Dinamo-Mazicon) a fost cel care a dat tonul evoluției bune a delegației române, clasându-se pe locul al 4-lea în prolog. Și lui Alexandru Stancu i-a lipsit puțin pentru a se urca pe podium în ultima etapă, unde a încheiat pe același loc 4, după ce în etapa respectivă coechipierul său Daniel Crista și Zoltan Sipos au făcut parte din evadarea zilei care a ținut fruntea cursei vreme de 80 de kilometri din cei 102 ai zilei.

Însă evoluția cea mai constantă a avut-o campionul de mountain bike Răzvan Jugănaru (CS Dinamo-Mazicon), care a încheiat cursa pe locul 9 la general. “Cursa a fost una grea, mai ales pentru început de sezon, având etape scurte și cățărări lungi, cu înclinație mică și medie, adică de fugă. Nu mă așteptam să merg așa de bine, mai ales după problemele de sănătate de anul trecut. Și acum am resimțit probleme mici, dar în rest am funcționat bine, drept dovadă în ambele etape de fond am fost constant, terminând cu primul grup” declară acesta.

Dintre sportivii românii, alți doi s-au clasat în primii 20 ai întrecerii, adică Alexandru Stancu, locul 12, și Marius Petrache, locul 18. La Turul Alexandru cel Mare 2014 au participat 116 sportivi, reprezentând echipe precum SP Tablewere, KK Nessebar, Sicot-Hemus 1896, PKD Tzar-Simeon, Echipa Națională a Serbiei sau PAOK Salonic.

Va multumesc pentru cuvintele frumoase si sper sa va mai dau subiecte de discutie :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu