luni, 2 iunie 2014

Mega Proteine imi suplimenteaza alimentatia si in 2014


Saptamana trecuta am prelungit colaborarea cu Sc Vita Line Sport SRL , detinatoarea brandului MEGA PROTEINE si a magazinului online www.megaproteine.ro cu care lucrez inca din 2010 si din pricina careia suplimentele nutritive nu au mai fost o problema pentru mine, acestia asigurandu-mi necesarul pentru intreg sezonul.
Nu pot decat sa ii multumesc domnului Cosmin si intregii echipe din spatele acestui brand deoarece m-au sprijinit in tot acest timp in demersul meu de a deveni un ciclist mai bun. Le multumesc si pentru increderea si sprijinul oferit chiar daca am avut o perioada lunga de timp in care nu am putut sa concurez.
In ceea ce priveste suplimentele alimentare, am hotarat impreuna cu consultantii care activeaza la Mega Proteine ce anume trebuie sa folosesc in aceasta perioada:


Dymatize Super Amino 6000 500 Capsule


Dymatize Super Amino 6000 este un complex de aminoacizi si proteine, incluzand izolat proteic din zer si concentrat proteic din zer, combinate cu cazeina cu asimilare lenta. Amestecul de aminoacizi: 2:1:1 BCAA (L-Leucina, L-Izoleucina, L-Valina), L-Arginina si L-Glutamina, confirma faptul ca Dymatize Super Amino 6000 este cel mai complet supliment cu aminoacizi si proteine.

Dymatize BCAA 400 capsule


Dymatize BCAA Complex 2200 iti ofera 2200 mg de BCAA. Este creat dupa o formula noua cu aminoacizi si cele mai bune ramificatii de L-leucina, L-valina si L-izoleucina, obtinute prin metoda presiunii la frig. Au fost adaugate fibre si vitamina B6 pentru maximalizarea absorbtiei si marirea efectului. BCAA stimuleaza sinteza proteinelor, de aceea este utilizat in faza post-antrenament, reducand febra musculara.
Acest produs este indicat celor care practica sporturi de rezistenta, forta, viteza.
BCCA (in forma pura) sunt singurii aminoacizi care se absorb direct in sange si ajung in muschi.
Acesti aminoacizi sunt asimilati foarte usor si sunt esentiali pentru o refacere musculara maxima.

Dymatize Liquid Super Amino 946ml


Liquid Super Amino este o sursa excelenta de aminoacizi esentiali si non-esentiali. Aminoacizii sunt considerati “materialele de constructie ale muschilor” si ajuta la mentinerea unei balante pozitive de azot, ceea ce este important in cresterea si refacerea musculara dupa exercitii intense.
Nu contine grasime si carbohidrati.
Dymatize Liquid Super Amino este unul dintre cele mai bune produse de genul lui, continand 23 g aminoacizi. Este creat dupa tehnologia “instant absorption” pentru o absorbtie ultra-rapida.

Muscle Line Multi Vitamins 60 Tablets


Organismul utilizeaza vitaminele si mineralele in aproape toate procesele sale. El are nevoie de vitaminele A, C, D, E, K si B pentru a eliberea energie, a construi noi tesuturi si a regla metabolismul. Mineralele sunt si ele foarte importante, in special pentru pastrarea sanatatii inimii si protejarea sistemului osos. Vitaminele si mineralele indeplinesc functii specifice pentru a sustine dezvoltarea si a mentine sanatatea.

Muscle Line L-Glutamine


Glutamina, cel mai abundent aminoacid din organism, previne pierderea masei musculare, amplificand sinteza proteica si sustinand organismul in refacerea de dupa antrenamente.
Muscle Line L-Glutamine protejeaza tesuturile musculare si sanatatea sistemului imunitar, prevenind starea de oboseala.

NOW Spirulina


Spirulina este o alga verde-albastra, bogata in proteine si antioxidanti. Contine beta-caroten (vitamina A), vitamina B12 si acid gama linoleic, un acid gras care are numeroase beneficii.
Spirulina contine minerale, saruri, aminoacizi si enzime.
Acest produs 100% natural poate avea variatii de culoare sau miros.

NOW C-500


Vitamina C este cea mai populara dintre toate si este cunoscuta si sub denumirea de acid ascorbic. C-1000 contine vitamina C, extracte de macese si bioflavonoide.
Vitamina C este o vitamina esentiala, acest lucru insemnand ca organismul nu o poate produce si trebuie obtinuta prin alimentatie si consumul de suplimente. Cunoscuta si ca antioxidant, vitamina C contribuie la mentinerea sanatatii sistemului imunitar, sprijinind absorbtia de fier si fiind importanta in sinteza proteica.
Vitamina C influenteaza, de asemenea, sanatatea sistemului osos.

ON Tribulus 625 100 capsule


ON Tribulus 625 contine 625 mg de extracte de Tribulus Terrestris de cea mai buna calitate.
Cu varsta, exista posibilitatea ca productia naturala de testosteron si de estrogen sa scada. Administrarea de Tribulus duce la o crestere a Hl si a testosteronului liber. Tribulus actioneaza la nivelul hipotalamusului facand sa creasca secretia hormonului luteinizant (dar nu si HSF) si conducand la o marire a nivelului de testosteron.

ON Glycomaize, Unfl. 2 Kg


Glycomaize este un produs pentru refacerea rezervelor de glicogen din muschi. Contine un complex de carbohidrati cu asimilare rapida si lenta pentru a putea fi absorbiti cat mai repede de catre muschi si eliberand energie pe o durata cat mai lunga.
Contine enzime digestive pentru o mai buna asimilare.

Muscle Line Power Mass


Muscle Line a creat un gainer care raspunde perfect cerintelor celor care doresc sa creasca in masa musculara si greutate. Fiecare portie de Power Mass are ~33 g de proteine de cea mai buna calitate si ~124 g de carbohidrati. Power Mass vine in completarea unui regim alimentar sanatos si variat. Are un gust delicios si se absoarbe rapid in organism, sustinand refacerea si constructia de noi fibre musculare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu