luni, 2 iunie 2014

Trofeul Muscelului - Lupii Dacilor 19 iulie 2014


Trofeul Muscelului este o competitie de ciclism montan care va asteapta in data de 19 iulie 2014 in partea de Nord-Est a Judetului Arges. Concursul propune doua trasee, de 27 si, respective, 55 de kilometri, care vor strabate drumurile si potecile ce traverseaza poienile si padurile versantilor sudici ai Muntilor Iezer-Papusa. Indiferent daca idealul tau intr-ale mountain bike-ului se refera la drumuri forestiere largi care nu prezinta dificultati tehnice majore dar iti ofera posibilitatea sa contemplezi cadrul natural de exceptie, poteci presarate cu ace de brad, radacini, pietre si saritori din padurile de brad ori trail-uri line si cursive ale padurilor de fag ce permit dezvoltarea unor viteze ametitoare, parcursul acestei curse iti va fi pe plac, itinerariul reusind sa cuprinda esenta ciclismului montan.

In aproape orice locatie situata pe urcarea catre Muntele Stramtu exista puncte de belvedere catre zona depresionara a Cimpulungului si catre celebrele muscele specifice partii de nord a Judetului Arges.
Cele mai spectaculoase puncte ale traseului sunt in punctele de maxima altitudine ale traseului lung, respectiv Varful Stramtu si Varful Lalu. Din aceste locatii se pot observa masivele muntoase din zona: Muntii Iezer-Papusa, Muntii Piatra Craiului, Muntii Bucegi, Muntii Leaota, Culoarul Rucar-Bran si Pasul Giuvala si, in zilele fara ceata, Muntii Cozia.


Cursa este etapa in campionatul Riers Club, la organizarea sa punand umarul Razvan Juganaru, MPG, Primaria Municipiului Cimpulung precum si intreaga comunitate de bikeri de pe plaiurile muscelene.
Evenimentul nu se rezuma insa strict la maratonul de ciclism montan, acesta incluzand si activitati pentru insotitorii ciclistilor, cum ar fi concursuri de bicilete pentru copii, expozitii de obiecte artizanale si alte manifestari cultural-artistice prilejuite de sarbatorirea Zilelor Municipiului Cimpulung.

Mai multe detalii referitor la program, inscrieri si descrierea amanuntita a traseelor pot fi gasite accesand pagina de internet a cursei Trofeul Muscelului
SAU pe pagina de Facebook a concursului Trofeul Muscelului

Trofeul Muscelului este o competitie ce se adreseaza atat amatorilor cat si profesionistilor avand traseele concepute special pentru cele doua clase.


Premiile ce vor fi oferite la Trofeul Muscelului:

Nivel 1, Masculin, +20ani :

Locul 1: 800 lei, medalie, diploma
Locul 2: 600 lei, medalie, diploma
Locul 3: 400 lei. medalie, diploma

Nivel 1, Maculin, 14-19ani:

Locul 1: 300 lei, medalie, diploma
Locul 2: 200 lei, medalie, diploma
Locul 3: 100 lei. medalie, diploma

Nivel 1, Feminin, + 14ani:

Locul 1: 600 lei, medalie, diploma
Locul 2: 450 lei, medalie, diploma
Locul 3: 250 lei, medalie, diploma

Toate cursele competitive, mai putin cele mentionate mai sus:

Locul 1: Premii in produse, vauchere, medalie, diploma
Locul 2: Premii in produse, vauchere, medalie, diploma
Locul 3: Premii in produse, vauchere, medalie, diploma

Multe premii la tombola intre care:
- tableta Samsung oferita Oringo.ro
- echipament complet ciclism Daimon oferit de Daimon Wellness
- Weekend pentru 2 persoane oferit de Pensiunea Casa Blanca(cazare si masa)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu