joi, 11 septembrie 2014

Campina Open MTB – Race for Autism


Sambata, 6 septembrie, la Campina, a avut loc cea de 3-a editie a maratonului Campina Open MTB – Race for Autism. A fost un concurs greu, cu un traseu foarte interesant, mult schimbat fata de celelalte editii, la care s-a vazut o implicare totala si o atentie sporita la detalii a organizatorilor. Nu pot decat sa ii felicit pt tot ce au reusit sa realizeze, mai ales pt evolutia evenimentului de la an la an.


Acest concurs a reusit sa stranga la start peste 500 de participanti cu varste cuprinse intre 6 si 65 de ani ce au pedalat pentru cauza autismului, pe 3 trasee off road diferite. Cel pe care eu am luat startul a masurat putin peste 40km si a avut o diferenta de nivel de aproximativ 1500m.


Dupa cum spuneam mai sus, pentru mine, a fost un concurs greu, dar la care m-am bucurat de un traseu superb. Am incercat din start sa stau cu cei din frunte pt a face o cursa buna, dar mi-am dat seama destul de repede ca picioarele mele nu mergeau asa cum ar trebui. Am incercat de mai multe ori sa imi iau un ritm bun dar nu am reusit...picioarele nu ma ascultau, iar eu nu puteam sub nicio forma sa trec peste un anumit punct, pt a aputea sa ma chinui. Dupa mai multe incercari mi-a fost destul de clar: oboseala din seson se simte, benzina s-a cam terminat iar organismul refuza sa se mai chinuie.


Cu acest raport incurajator :) in minte, am luat decizia sa imi iau un ritm mai lejer si sa ma bucur de acea zi minunata si de traseu. Am incheiat acest concurs pe locul 7, deloc multumit, dar fericit ca sunt sanatos si am putut sa ma bucur de o zi pe bike in natura.
Din cate vad, organismul resimte lipsa antrenamentului de anul trecut si mai ales din iarna, de aceea voi incerca sa imi aleg cu atentie cursele din acest final de sezon. La anul vom putea sa ne calculam altfel pasii...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu