joi, 29 octombrie 2015

Multumim tuturor pentru prezenta la Maratonul Dunarii!


Iata-ne ajunsi la finalul celei de-a doua editii a Maratonului Dunarii, concurs ce s-a defasurat la Prundu, Giurgiu, si ce reprezinta parte din proiectul personal al celor trei evenimente pe care le organizez in parteneriat cu Riders Club.


Inainte de a incepe sa discutam cum a inceput acest proiect si cum a evoluat, as vrea ,in primul rand, sa va multumesc tuturor pentru ca ati ales sa petreceti o zi frumoasa de toamna impreuna cu noi si sa va felicit ca in detrimentul altor activitati constructive ca de exemplu mersul la mall sau pranzul la KFC, ati ales sa faceti miscare in natura! Felicitari si sincere respecte!


Dupa cum va povesteam si anul trecut, acest concurs s-a nascut dintr-o joaca, dintr-o simpla discutie la o tura cu bunul meu prieten Edi Pislaru pe meleagurile giurgiuvene. Impreuna am vrut sa ducem la bun sfarsit aceasta provocare, acest proiect prin care am vrut sa transmitem oamenilor ca ciclismul si miscarea in general trebuie realizate in orice conditii. Miscarea, indiferent de sport, trebuie realizata in orice perioada a anului si trebuie realizata si in aer liber.


Fata de anul trecut vremea a tinut cu noi iar temperatura a fost mult mai blanda urcand pana la peste 15 grade in termometru ceea ce ne-a avantajat in desfasurarea evenimentului. Ce ma bucura foarte mult este faptul ca de la concurs vad la linia de start tot mai multi copii si vreau sa ii felicit pe parintii acestora pt ca au reusit sa le indrepte atentia catre un stil de viata sanatos.


Fiind un proiect de suflet am incercat sa il ducem la bun sfarsit cu orice pret...si sper ca am reusit. Datorita precipitatiilor cazute in zilele dinaintea evenimentului am fost nevoiti sa schimbam in proportie de 90% traseele si sa regandim 100% tot conceptul. Chiar daca la exterior nu se observa, in astfel de cazuri este o munca foarte grea dusa de intreaga echipa. Chiar daca ai un traseu de back-up lucrurile nu sunt chiar simple deoarece trebuie sa refaci in doua zile munca facuta intr-o luna( ex: refacerea traseelor, hartilor, planului de distributie, planului de interventie, puncte, salvari, voluntari securitate, etc). Dar si acestor trasee de back-up am fost nevoiti sa le aducem nenumarate modificari.


Nu are rost sa va povestesc ca in ultimele trei zile am dormit aporximativ 7 ore... Uneori la exterior lucrurile par foarte simple dar in realitate nu sunt asa. Am vrut sa vorbesc si despre acest lucru deoarece in spatele fiecarui eveniment exista oameni care sunt gata sa faca orice pt ca acesta sa se desfasore in conditii normale. Un astfel de test am avut de trecut la Maratonul Dunarii iar echipa s-a mobilizat exemplar. Nu vreau decat sa ii felicit si sa le multumesc pt suportul lor.


De asemenea vreau sa multumesc pe aceasta cale tuturor SPONSORILOR ce au fost alaturi de noi si ne-au sprijinit!


Toate pozele de la Maratonul Dunarii le puteti gasi pe siteul oficial al concursului sau pe pagina de facebook:
- Riders Club...Pagina oficiala
- Riders Club...Pagina de facebook
- Razvan Juganaru...Pagina de facebook


Multumiri sponsorilor si partenerilor:

Isostar


Renania


Suunto


Vreauportbagaj.ro


Drag Bike


Daimon


Diamondent


Bikexpert


Ambulanta de biciclete


MTB Academy


Primariei Prundu


Va multumim mult pentru sustinerea dvs.!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu