vineri, 11 decembrie 2015

Gesturi mici pentru zambete mari...


Dragi prietni, in aceasta postare voi incerca sa fiu cat mai scurt si la obiect. Aceasta scriere nu are menirea de a arata ce "buni samariteni" suntem noi ci doar vrem sa facem cunoscuta situatia unor copii cu probleme si, prin ceea ce facem noi, sa le facem un Craciun mai frumos. De asemenea, relatez aceste lucruri in speranta ca vor mai exista oameni ce se vor alatura initiativei noastre, si din putinul lor vor dona lucruri pt acesti copii. Asadar, incepand din aceste zile si pana pe 22.12.2015 ne alaturam campaniei "Dar din Dar" si incercam sa aducem zambetul pe buzele copiilor din cadrul “Complexului de servicii pentru copilul în dificultate din Câmpulung Muscel Judetul Arges”,complex care gazduieste copilasii cu dizabilitati locomotorii.
Ne vom alatura acestei campanii cu ambele proiecte, Ambulanta de Biciclete si Mtb Academy dupa cum urmeaza:

I. Incepand de astazi, pana pe 22.12.2015, orice revizii se vor comanda prin Ambulanta de Biciclete, tot profitul se va duce catre acesti copii. De asemenea vom dona si noi jucarii si fonduri pe cat putem, iar cei ce doresc sa contribuie la ajutarea acestor copii pot sa:

a. Doneze jucarii/lucruri cand vine Ambulanta de Biciclete sa ridice bicicletele revizuite

b. Doneze jucarii/lucrui la urmatoarea adresa: Str. Sevastopol, Nr. 24, Bucuresti, Sector 1 (la Piata Victoriei), contact Simion Octavian, tel 0748 132 284

II. Tot incepand de astazi, toti cei ce participa la antrenamentele MTB Academy pot dona la fata locului (adica direct la mine) dupa cum urmeaza:

a. La cursurile de spinning desfasurate la Daimon

b. La orice tip de antrenament outdoor desfasurat in aceasta perioada. Orice bani ar iesi din aceste activitati vor fi donate de asemenea copiilor.

In acest sens vom organiza pe 13.12 si 20.12 MTB Academy va organiza 2 Joy Ride-uri prin Padurea Cernica iar orcine doreste sa participe trebuie sa aduca o jucarie sau un bun pentru acesti copii.

Pentru orice alte detalii legate de initiativa “Dar din dar”, va invitam cu drag sa sunati la 0748 132 284 (Octavian).

Mai multe detalii gasiti pe:

http://ambike.ro/dar-din-dar/
sau
https://www.facebook.com/events/656711447804603/


Un alt proiect in care ne vom implica si orice ajutor din partea dvs este binevenit este colaborarea cu Implinim Dorinte, colaborare ce consta in restauraurarea bicicletele copiilor din sectia de Neurologie Pediatrica a Spitalului de Psihiatrie Al. Obregia si al Centrului Metropolis care gazuieste copii abandonati definitiv si provizoriu. Asadar, cel mai probabil luni(14.12.2015), vom merge cu mic cu mare sa punem in functiune bicicletele acestor copii. Toti cei dornici sa ne dea o mana de ajutor, si se pricep cat de putin la mecanica, ii astempam cu drag.


Mai multe detalii gasiti pe:

http://ambike.ro/de-sarbatori-daruim-si-implinim-dorinte/
sau
https://implinimdorinte.wordpress.com/

Multumim tuturor celor ce se vor alatura cauzei noastre. Multumim Isostar si Bikexpert pt implicarea in aceste proiecte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu