duminică, 10 aprilie 2011

Cupa Niro – editia I



A doua cursa a sezonului a avut loc tot la Dragonul Rosu pe acelasi circuit cu distanta de 25 km, organizata de Federatia Romana de Ciclism. Din pacate vremea nu a tinut cu noi, schimbandu-se in ziua concursului aducand vant puternic si cativa stropi de ploaie.
La start s-au aliniat aproximativ acelasi numar de sportivi ca la Cupa Bucuresti, dornici de a-si verifica forma fizica la inceput de sezon. Fiind un concurs de pregatire, am urmarit sa fac o cursa de pluton, incercand sa urc in forma pas cu pas spre obiectivele ce vor veni.




Astazi am incercat la nivel de echipa o tactica prin care sa punem in evidenta calitatile colegilor tineri, sa le oferim incredere si sansa de a se afirma. Greul a fost dus de noi, cei mai in varsta, atacand si raspunzand la atacurile adversarilor, incercand sa ii protejam cat mai mult pentru final pe cei tineri. Cursa a decurs conform planului, iar in ultimile ture din pluton s-au desprins Varabiev, colegul nostru, si Grosu Eduard de la Zarnesti. Impreuna au sosit si la final insa experienta lui Grosu si-a spus cuvantul, victoria scapandu-ne printre degete. Podiumul a fost completat de Ciocan Alex, colegul nostru.
Eu am terminat la pluton, dupa cum imi propusesem si sunt multumit de prestatia mea cu toate ca nu m-am simtit extraordinar.





Am incercat si un mod mai simplu de a alerga cursa dar se pare ca nu au fost de acord :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu