luni, 11 aprilie 2011

Memorialul Hasan Sert




Pentru cei care nu l-au cunoscut,Hasan Sert a fost un om extraordinar, un sustinator al oricarui ciclist, cetatean turc stabilit in Romania de mult timp, sponsor in Turul Romaniei si al Fedearatiei Romane de Ciclism. Din nefericire a fost ucis de o masina, in timpul unui antrenament pe bicicleta, in Romania, anul trecut in toamna.
Aceasta cursa a avut loc tot la Dragonul Rosu pe acelasi circuit cu distanta de 35 km, organizata de Federatia Romana de Ciclism si a fost a treia cursa a sezonului si ultima de sosea inaintea Turului Greciei.
Ca si la celelalte doua curse vremea a fost impotriva noastra iar frigul si vantul nu s-au lasat asteptate.La start s-au aliniat aproximativ acelasi numar de sportivi ca la celelalte doua curse.
Inainte de start ma simteam destul de bine, de aceea mi-am pus in minte sa fac ceva mai mult ca la celelalte curse. Aveam si o tactica de echipa prin care trebuia sa muncim toti pe prima parte pentru nu a iesi caraturi iar pe a doua parte sa incepem sa atacam noi. Totul a fost iesit cum ne-am propus doar ca la final am ajuns pluton compact ceea ce a complicat putin lucrurile. O mica gresala in ultima tura ne-a costat la final reusind doar un loc trei la sprint.
M-am simtit destul de bine si sunt bucuros ca am reusit sa ma clasez pe podium cu toate ca mi-as fi dorit sa castig. Ma aflu in perioada de pregatire si sunt multumit de nivelul la care sunt acum.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu