miercuri, 2 mai 2012

EXPOBIKE 2012



Dupa cum multi stiu (sau poate putini, datorita mediatizarii destul de slabe) saptamana trecuta la ROMAERO Baneasa a avut loc a III-a editie a Salonului de Biciclete EXPOBIKE, unde au luat parte peste 30 de firme si branduri renumite pe o suprafata de aproximativ 4000 mp. In cele 2 zile de nebunie, cei mai mari producatori si importatori de biciclete si accesorii s-au intrecut in oferte imbatabile, atat pentru adulti cat si pentru copii. A fost o ocazie buna pentru a vedea noile aparitii si pentru a sta de vorba cu prieteni din lumea ciclismului dar si cu oamenii care m-au sustinut si ma sustin in continuare sub diferite forme.
La acest eveniment au luat parte cativa din sponsorii si colaboratorii mei carora le multumesc pentru sprijinul acordat: BIKEXPERT, SIDI, FREERIDER. Dar la fel de mult le multumesc si celor care nu au putut sa fie prezenti ISOSTAR, MEGAPROTEINE, ROMTELECOM, ADIDAS si SUUNTO.

















Un comentariu:

  1. pacat ca in romania,preturile in general si la orice sunt mai mari ca in vest,si salariile sunt ca in est.
    putini isi permit sa de-a o diferenta de cel putin 100-200 euro pentru acelasi lucru,doar ca exista garantie aici,ca aia cu garantia oricum este internationala.
    Aici in vestul tarii,toata lumea cumpara piese din germania sau anglia,ca sunt mai bune preturile.
    Importatorii de la noi,stiu ce zic,ca ei platesc transport,dar sa fiim sinceri,ca ei cumpara engross,si atunci normal ca pretul e mult sub ce cumparam noi pe site afara.
    Adaos-urile in Romania,cu parere de rau sunt nesimtite.
    O singura remarca buna am la adresa domnului florescu,parktool sunt mai ieftine la el ca in germania,si asta apreciez,si de aceea cumpar doar de la el,in rest nu pot spune nimic de bine in privinta preturilor.
    Frumoasa bicicleta ai primit,sa o calaresti sanatos si la cat mai multe rezultate bune in competitii!

    RăspundețiȘtergere