marți, 8 mai 2012

Trofeul Chindiei Mtb


Voi incepe cu inceputul...a trecuct mai bine de o saptamana de cand am alergat prima cursa de MTB din acest sezon. De atunci am mai alergat inca 2, dar le voi lua in ordine chiar daca am intarziat putin :)



Prima cursa de mtb din acest sezon pentru mine s-a desfasurat la Targoviste pe un traseu de aproximativ 60 km cu o diferenta de 1400 m. A fost un traseu foarte interesant, nu foarte tehnic, dar care a avut cate ceva din toate. Aceasta cursa, chiar daca a fost la prima editie, a aliniat la start peste 320 de persoane din toate colturile tarii care s-au bucurat de o vreme excelenta poate chiar putin prea calda.

Eu m-am simtit binisor pentru prima mea cursa, doar ca nu pot spune ca am fost cel mai norocos om in aceea zi. Am avut ghinionul de a face doua pene inainte de start, ultima chiar cu 3 minute inainte, alte 2 pene in timpul cursei, plus ca la scurt timp dupa start s-a cazut in pluton. Eu am reusit sa ma opresc la timp dar cel din spate nu s-a oprit decat dupa ce a intrat in discul meu. A fost destul de greu sa il indrept si tot nu am reusit sa o fac perfect.




Nu pot da vina numai pe ghinion. Adevarul este ca in momentul de fata nu am antrenamenul necesar si nu ma aflu la nivelul la care mi-as dori. Mai am mult de munca pana sa imi ating o forma buna, dar pentru inceput este cat de cat ok.

Dupa a treia pana am ramas fara camera si am fost nevoit sa imprumut de la un alt particimant caruia ii multumesc pe aceasta cale pentru ajutor. Ultima parte a traseului am mers foarte prudent incercand sa nu mai fac inca o pana si sa ajung in siguranta la final.



Rezultatul meu la aceasta cursa nu a fost cel care il asteptam, reusind doar un loc 4 la categorie si un loc 8 la general.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu