joi, 2 august 2012

Cheile Rasnoavei Adventure


Sambata am avut placerea de a participa, in apropierea Rasnovului, la concursul "Cheile Rasnoavei Adventure", cea mai ampla competitie de sporturi montane din Romania. Spun cea mai ampla deoarece sambata si duminica pe langa ciclism au mai avut loc si concursuri de duatlon si alergare montana, dupa urmatorul program:
-Sambata: Mountain bike maraton 60 km.; Duatlon individual 18 km.+ 21km.; Cursa mountain bike 18 km;
-Duminica: Maraton, alergare montana 42,195 km; Cursa semimaraton, alergare montana 21Km.
A fost prima editie a unui eveniment initiat de Crina Coco Popescu, membra a Lotului National de Alpinism, prima alpinista din lume care a incheiat Circuitul 7 Volcanoes al celor mai inalti vulcani de pe fiecare continent.


Cheile Rasnoavei Adventure, eveniment aflat la prima editie, a fost organizat de Clubul Sportiv Montan Altitudine si a avut parte de o prezenta numeroasa atat la ciclism cat si la celelalte probe. Evenimentul a fost unul reusit, chiar daca organizatorii au avut mici erori, dovada fiind prezenta numeroaselor nume cunoscute din duatlon, mountain bike, maraton alergare montana.


In ceea ce ne priveste, adica cursa de Mountain Bike Maraton, a avut un traseu interesant, cu foarte putine portiuni tehnice, mai mult de "fuga" ce a masurat aproximativ 60km cu o diferenta de nivel de aproape 2000m. Vremea a fost destul de calduroasa, dupa cum ne-a obisnuit in aceasta perioada, dar buna pentru pedalat.
Traseul a fost destul de slab marcat ceea ce ne-a facut sa il gresim de cateva ori, pe rand, toti cei din frunte. Dupa jumatatea traseului am ramas 3 sportivi care am mers impreuna pana la final astfel evitand sa pierdem traseul din nou. Ne-am duelat la sprintul final unde am reusit sa ma impun. M-am simtit destul de bine si ma bucur ca am reusit sa castig.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu