miercuri, 7 mai 2014

ISOSTAR...din nou in echipa

Am placerea si totodata bucuria de a va anunta ca incepand din aceasta luna am reluat colaborarea cu ISOSTAR, unul din cei mai importanti sponsori. Contractul de sponsorizare ce tocmai l-am semnat este practic un semn al multumirii reciproce, ambele parti fiind multumite de colaborarea din trecut. Sunt foarte bucuros deoarece acest parteneriat imi asigura tot necesarul de produse energizante de care am nevoie pe durata unui sezon competitional.


Am cautat putin in arhiva blogului si iata cum suna inceputul colaborarii cu ISOSTAR in septembrie 2010:
"Luna aceasta am avut sansa de a intalni niste persoane deosebite care, in calitatea lor de reprezentanti ai societatii comerciale NUTRIVITA S.R.L. (unic importator al produselor ISOSTAR in Romania), au hotarat sa ma sustina in demersul meu de a deveni un ciclist cat mai bun.
Contractul de sponsorizare pe care l-am semnat este practic un vis devenit realitate intrucat acopera tot necesarul de produse energizante de care am nevoie pe durata unui sezon competitional."
Articolul intreg: Colaborare Isostar


Tin sa precizez ca, dupa atata timp, acesti oameni sunt neschimbati si vreau sa ii felicit pentru sustinerea si implicarea lor tot mai mare de la an la an in sportul de toate felurile. Ma bucur tare mult ca am reusit sa reiau aceata colaborare deoarece am simtit din plin lipsa produselor Isostar in perioada ce nu am lucrat impreuna. Vreau sa le multumesc pentru tot ce au facut pentru mine in trecut si pentru faptul ca m-au primit din nou in echipa lor.


Produsele care le folosesc cel mai des si imi usureaza munca atat la antrenamente cat si la concursuri le puteti vedea si citii despre ele mai jos:

Isostar Energy Gel Mere, 4x35g


Isostar Energy Gel Lemon este o adevarată bombă de energie rapidă ce conţine o cantitate mare de carbohidraţi (100% energie din carbohidraţi).
Gelul are o compoziţie bazată pe sirop de glucoză, fiind uşor asimilat şi digerat, mai ales în timpul efortului sportiv intens. În plus acest gel este bogat în vitaminele C şi B1:
- vitaminele B1 si C contribuie la metabolismul energetic;
- vitamina C poate contribui la reducerea oboselii;
Este disponibil într-un "săculeţ" cu deschidere precum un plic ceea ce îl face ideal într-o cursă şi potrivit tuturor evenimentelor.

Isostar High Energy Sport Bar Multifruct, 3x40g


Batoanele Isostar High Energy Multifruct conţin un amestec de carbohidraţi simpli şi complecşi, care oferă energie în timpul efortului intens şi susţinut. Sunt bogate în vitaminele B1, B2, PP, C şi E:
- vitaminele B1 şi PP contribuie la metabolismul energetic;
- vitaminele C, E şi B2 sunt implicate în protecţia antioxidantă a componentelor celulare.
De asemenea au un conţinut scăzut de lipide, în felul acesta sunt mai uşor de digerat.

Isostar Hydrate & Perform Antioxidanti Merisoare 560g


Isostar Hydrate&Perform pudra este un mix pentru bautura izotonica potrivita pentru efortul sportiv intens aducand urmatoarele beneficii:
- hidratare optima, imbunatateste performanta si rezistenta si ajuta in final la o buna recuperare.
- o excelenta sursa de energie, cu continut ridicat de antioxidanti ce contribuie la protectia impotriva stresului oxidativ
- bogata in vitamina B2 ce contribuie la metabolismul energetic.

Isostar Malto Carbo Loading, 450g


Isostar Malto Carbo Loading este un produs dietetic de efort cu aport de glucide, sursă pentru vitaminele C şi E, adaptat cerinţelor sportivilor. Este un produs uşor de preparat, utilizându-se timp de 3 zile înaintea unei competiţii pentru a maximiza rezervele de energie.

Isostar Reload After Sport Drink, 450g


Bautura Reload After Sport este special concepută pentru recuperea de după efortul sportiv, având un conţinut ridicat de carbohidraţi, proteine de înaltă calitate, vitamine şi minerale. De aceea momentul ideal al utilizării acesteia este la 15 minute după încheierea activităţii, datorită apariţiei unei ferestre metabolice ce permite asimilarea corectă a elementelor nutriţionale şi a unei bune recuperări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu