vineri, 8 august 2014

Un weekend, doua concursuri...de la Zimbrarie la Miercurea Ciuc


De la inceput imi voi cere scuze ca nu am mai postat nimic de ceva vreme dar voi incerca sa recuperez in perioada urmatoare. Nu sunt multe rezultate notabile dar au fost curse frumoase despre care merita vorbit. Nu a fost vorba de nepasare doar ca am fost destul de prins cu organizarea concursului de la Campulung (Trofeul Muscelului).
Weekendul trecut am avut o pofta nebuna sa ma dau cu mtb-ul, asa ca am ales sa alerg doua curse super frumoase in doua parti diferite ale tarii. Dar sa vorbim despre fiecare :)


Sambata am luat startul in Bucsani la concursul Zimbraria Neagra pe un traseu nu foarte tehnic, dar destul de interesant ce s-a desfasurat intr-o zona de deal. Acesta a adunat la start aproximativ 500 de participanti si a masurat 54 km cu o diferenta de nivel de aproape 1000m.
A fost un concurs destul de dificil dar care am reusit sa il castig.


Urmatoarea zi, adica duminica, am luat startul la unul din cele mai vechi maratoane si anume la MTB Maraton Miercure Ciuc ce a avut startul si sosirea in centrul orasului Miercurea Ciuc. Aici m-am bucurat de un traseu spectaculos ce a masurat 67km cu o diferenta de nivel de aproximativ 1800m. La aceasta cursa au luat startul aproximativ 300 de pasionati iar concurenta a fost mult mai mare decat la Zimbrarie, fiind prezenti majoritatea riderilor de top de la noi.


Pentru mine a fost un concurs destul de greu, la care m-am chinuit mult, dar m-am bucurat din plin de frumusetea traseului. La final am reusit sa trec linia de sosire pe locul 6, dupa primele 5 locuri ce au fost premiate :)


In ambele zile m-am simtit binisor si am incercat sa dau tot ce puteam. Nu sunt intr-o forma extraordinara, pot spune ca sunt chiar departe de forma buna din alte sezoane. Constat ca organismul meu nu poate mai mult in acest an chiar daca in primavara mi-a lasat aceasta impresie.


Dar nu este nimic grav, voi incerca sa dau tot ce pot la cursele ce le voi mai alerga si o sa ma bucur cat mai mult de toate traseele. In fond si la urma urmei sunt fericit ca sunt sanatos si ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a lasat sa ma bucur in continoare de frumusetea sportului cu pedale.
Bineinteles le multumesc si tuturor sponsorilor ce au au fost alaturi de mine si care m-au sustinut neconditionat.
Mii de multumiri: Giant, Daimon, Isostar, Suunto, Mega Proteine, Romtelecom, Mavic, MPG

Un comentariu: