luni, 11 august 2014

Xtc Advanced 27,5 0 Team


A trecut destul de mult din acest sezon si am uitat sa facem prezentarea bicicletei pe care imi desfasor activitatea :). Dupa cum stiti, in primavara, in timp ce ma aflam la Cluj pt doua concursuri, unul de sosea si altul de mtb mi s-a furat bicicleta din hotelul unde eram cazati. Este vorba de un mtb Giant XTC Advanced SL 29er 0 ce il primisem la inceputul sezonului 2013 dar pt ca in acest an am fost accidentat aveam in calcul sa il folosesc si in 2014. Dupa mai multe incercari, pe mai multe cai, de a da de urma hotilor ne-am dat seama ca va fi destul de greu dar nu ne vom da batuti.


Dupa acest episod neplacut echipa Giant nu m-a lasat la greu si mi-a facut surpriza de a-mi aduce o bicicleta noua mult mai buna decat cea dinainte, adica un Xtc Advanced 27,5 0 Team. M-am bucurat ca un copil la o jucarie cand am primit-o deoarece era o bicicleta ce o admirasem in cataloagele de la lansare. Nu pot sa va spun decat ca este o super bicicleta de 9kg echipata de top.


Frumusetea ca frumusetea dar vreau sa va marturisesc ca este de departe cel mai tare bike pe care m-am dat de cand practic mtb-ul. Acum, dupa ce l-am testat suficient de mult atat la antrenamente cat si in concursuri, pot spune ca mi se muleaza ca o manuse. Ma simt super bine pe ea, imi place mult cum se comporta in toate mediile si sunt fascinat de rigiditatea ei. Imi place la nebunie cum se manevreaza pe portiunile inguste si tehnice de pe urcari si coborari. La fel de bine se comporta si pe zonele de fuga sau cele cu denivelari accentuate. Cred cu tarie ca este cea mai buna combinatie intre 26 si 29.


Nu pot sa spun decat ca este o super bicicleta si sper sa am picioare pt ea. Multumesc Giant pt efortul facut si pt tot sprijinul acordat.

Dar gata cu vorbaraia...sa trecem la prezentari:

Xtc Advanced 27,5 0 Team


Cadru:
Marime M
Culori Combinatie Albastru/Negru
Cadru Advanced Grade Composite
Furca RockShox SID XX 27.5, 100mm Travel
Componente:
Ghidon Contact SLR Flat, 690mm
Pipa Giant Contact SLR, OverDrive 2, degree rise
Tija sa Contact SLR, Composite, 27.2x400mm
Sa Fi'zi:k Tundra 2 K:ium
Piese:
Shiftere SRAM XX1, 1x11 Speed
Schimbator fata N/A
Schimbator spate SRAM XX1
Frane SRAM XX World Cup
Pinioane SRAM XX1 1042 10x42, 11-Speed
Lant XX1
Roti:
Jante Giant PXCRO Composite 27.5 WheelSystem
Butuci Giant PXCRO 27.5 WheelSystem
Spite Giant PXCRO 27.5 WheelSystem


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu