joi, 21 august 2014

Dracula Bike Fest 2014

Spuneam saptamana trecuta ca weekendul ce va urma voi face pauza deoarece am un eveniment important in familie si nu pot merge la niciun concurs. Nu am putut sa ma tin de promisiune :) Cum am ajuns in Campulung am aflat de la cativa prieteni ca sambata, adica urmatoarea zi, era Dracula Bike Fest. Mi-am facut calculele si puteam sa ajung inapoi in C-lung pana la lasarea serii pt a fi prezent la nunta. Asa ca nu am ezitat si m-am prezentat la start.


Concursul s-a desfasurat cu ocazia zilelor Argesului si Muscelului iar startul a fost dat din punctul Calugarita la doar 3km de Barajul Vidraru. Traseul a urmat drumul forestier ce ducea la baza urcarii in Curmatura Runcurelei dupa care s-a intors spre sosire urmand acelasi parcurs. Acesta a fost unul relativ scurt, de aproape 20km cu o diferenta de nivel de 390m.


Cursa in sine s-a desfasurat rapid, cu un start in tromba al lui Nitu, colegul de echipa. Ma asteptam la un start de acest fel deoarece era urcare iar aceasta era pe placul lui Nitu. Dupa o cursa de urmarire de la start pana la sosire am reusit sa ma clasez pe locul 2.
Un concurs frumos, cam scurt, dar care merita bifat si in sezoanele viitoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu