vineri, 22 martie 2013

Partener tehnic al Riders Club



Dupa cum suna si titlul anul acesta voi fi partenerul tehnic al Riders Club. Acest lucru este mentionat si intr-un articol de pe siteul oficial www.ridersclub.ro

Razvan Juganaru, partenerul tehnic al Riders Club

Riders Club, pe partea tehnica, se bucura de sprijinul unuia dintre cei mai buni ciclisti profesionisti din Romania, Razvan Juganaru. In ultimii ani, Razvan si-a adaugat la palmares numeroase premii in cadrul unor competitii atat in tara cat si in strainatate. Experienta lui se materializeaza in toate detaliile tehnice ale traseelor, el implicandu-se activ in toate evenimentele de MTB din Bucuresti.

„Pentru mine, Riders Club, reprezinta un sistem nou pentru Romania, o schimbare adusa concursurilor de la noi, o aliniere a ciclismului la standardele europene. Este un sistem bine pus la punct, imprumutat din tarile unde ciclismul este o cultura, un sistem unde oamenii vin, alearga, se simt bine si in siguranta. Locul unde pot alerga laolalta ciclisti amatori si profesionisti dar care sunt diferentiaiti intre ei prin 4 nivele. Este sistemul care aduna sub acelasi acoperis toti ciclistii, ofera competitivitate indiferent de varsta, creste nivelul si ofera ciclisti de valoare care sa ne reprezinte in cursele internationale.”

Puteti afla mai multe despre sistem direct de pe siteul oficial www.ridersclub.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu